Το... σατανικό σχέδιο του Εμπαπέ για να «ξαποστείλει» τον Νεϊμάρ: θα τον αποκόψει από τον Μέσι!

Το... σατανικό σχέδιο του Εμπαπέ για να «ξαποστείλει» τον Νεϊμάρ: θα τον αποκόψει από τον Μέσι!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ισπανικός Τύπος αποκαλύπτει νέες πληροφορίες για τη σχέση του Κιλιάν Μπαπέ με τον Νεϊμάρ, αλλά και το… σχέδιο του Γάλλου για να διώξει τον Βραζιλιάνο από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η εφημερίδα Marca αναφέρει ότι ο Γάλλος επιθετικός δεν μπορεί πλέον να συνυπάρξει με τον Βραζιλιάνο άσο, ενώ το προηγούμενο διάστημα, μερίδα του ευρωπαϊκού Τύπου, ανέφερε πως ο Μπαπέ ζήτησε από την διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, την… απομάκρυνση του Νεϊμάρ.

Το «σενάριο» που φέρεται να έχει τεθεί σε λειτουργία από τον Μπαπέ, θέλει τον νεαρό παγκόσμιο πρωταθλητή, να προσεγγίζει με θέρμη τον Λιονέλ Μέσι, προκειμένου να τον… αποκόψει από τον Νεϊμάρ, με τον οποίο συνδέονται με στενή φιλία. Αρχικά μέσα στο γήπεδο και εν συνεχεία, εκτός αγωνιστικού χώρου. Και σύμφωνα με την «Marca», εάν αυτό συμβεί, ο Νεϊμάρ θα φύγει πιό εύκολα από την γαλλική ομάδα.

Πρόκειται ασφαλώς για λίγο… τραβηγμένη υπόθεση, ωστόσο δημοσίευμα διευκρινίζει ότι οι δύο άνδρες μπορούν να «μονιάσουν» και πως ο Μπαπέ θα συμφωνούσε να «θάψει το τσεκούρι» σε περίπτωση που οι διοικητικοί ηγέτες του συλλόγου, προχωρούσαν σε μεταγραφές ποιοτικών ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση της ομάδας.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X