Παντού θα στήνουν παγίδες, αλλά η ΑΕΚ και ο λαός της, θα τις… πηδάνε!

Παντού θα στήνουν παγίδες, αλλά η ΑΕΚ και ο λαός της, θα τις… πηδάνε!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, για τα αίσχη στο Περιστέρι και το τετράπτυχο ενόψει Λιβαδειάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν είναι η πρώτη φορά και φυσικά ούτε και η τελευταία, που ζούμε τρομερές καταστάσεις, με κόμπλεξ απύθμενο και παγίδες παντού εις βάρος της ΑΕΚ. Και πιστέψτε με, ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Αυτή η αλητεία ωστόσο, που παρακολουθήσαμε το μεσημέρι της Κυριακής στο Περιστέρι, έχει συγκεκριμένα ονοματεπώνυμα, τόσο από τον ΕΣΑΚΕ και το Περιστέρι, όσο και από τη διαιτησία και την Αστυνομία.

Και είναι υπόλογοι όλοι τους, για το γεγονός ότι κάποιοι αληταράδες, έκαναν «ντου» στα επίσημα, με μοναδικό στόχο να χτυπήσουν ανθρώπους της ΑΕΚ. Έχοντας πάρει πρώτα το… έναυσμα από τον απαράδεκτο εκφωνητή των γηπεδούχων, που όπως καταγγέλλουν οι «Ενωσίτες» που ήταν στα επίσημα, αλλά και οι δημοσιογράφοι, άρχισε να βρίζει χυδαία έναν φίλο της ΑΕΚ επειδή… «όλο μιλούσε».

Σε αυτό το σκηνικό ντροπής, που όσοι δεν ήμασταν στο Περιστέρι, το είδαμε από την ΕΡΤ, δεν υπήρξε ούτε οριστική διακοπή, ούτε εκκένωση γηπέδου, ούτε καν μια σύλληψη, έτσι για… τα μάτια του κόσμου. Και μάλιστα, όπως με πληροφόρησαν άνθρωποι που ήταν στο γήπεδο, η απόφαση ήταν να διώξουν από τα VIP τους ανθρώπους της ΑΕΚ και να αφήσουν να κάθονται, οι κάφροι που προκάλεσαν τα επεισόδια!

Απλώς… φανταστείτε!

Και τώρα… φανταστείτε απλά, τι θα γινόταν, τι θα είχε συμβεί και τι θα ακούγαμε και θα διαβάζαμε, αν στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων, έκαναν «ντου» οργανωμένοι της ΑΕΚ στα επίσημα για να τραμπουκίσουν και να χτυπήσουν, ανθρώπους της όποιας φιλοξενούμενης ομάδας. Κάτι βέβαια, που δεν έχει συμβεί και δεν πρόκειται να συμβεί ΠΟΤΕ!

Απλώς… φανταστείτε, τι θα έλεγαν όσοι απαιτούσαν τιμωρία της ΑΕΚ για τα πολλά καπνογόνα στο ματς με τον Ιωνικό (!), αλλά που δεν είδαν στο Φάληρο τη διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ λόγω καπνογόνων. Και που φυσικά σήμερα δεν ασχολήθηκαν καν με τα επεισόδια στο Περιστέρι, που εδώ πρόκειται για ωμή βία και όχι για άναμμα καπνογόνων στο πλαίσιο της ατμόσφαιρας και της στήριξης σε μία ομάδα.

Και φυσικά, να μην ξεχνάμε, ότι αυτή η άνανδρη επίθεση έγινε, αφού πρώτα η διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου είχε αρνηθεί στην ΑΕΚ, να παραχωρήσει έναν χώρο για τους φιλάθλους της. Τελικά όμως, και η ΑΕΚ τους… πόνεσε, νικώντας και παίζοντας φοβερό μπάσκετ και… ORIGINAL στήριξη προέκυψε και «βούβανε» το Περιστέρι!

Πάμε, τραγουδάμε, νικάμε, γυρνάμε…

Βλέπετε τι γίνεται παντού, όπου κι αν πηγαίνει να αγωνιστεί η ΑΕΚ. Γι’ αυτό θα επαναλάβω και εδώ αυτό που έγραψα στην «ΩΡΑ». Δεδομένο είναι ότι και στη Λιβαδειά, θα στηθούν παγίδες. Να είστε βέβαιοι. Δεν είναι τυχαίο ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας βγάζει ανακοινώσεις απαγόρευσης μετακίνησης οργανωμένων, κι ενώ ο Κομπότης ανοίγει και δεύτερη θύρα για τους «Ενωσίτες».
Θέλει τεράστια προσοχή και ψυχραιμία, γιατί είναι δεδομένο ότι την Δευτέρα, η Λιβαδειά θα γίνει… Φιλαδέλφεια. Το τετράπτυχο για τη μέρα που ξημερώνει είναι ένα και μόνο: «Πάμε, τραγουδάμε, νικάμε, γυρνάμε». ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ!

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X