Συγκλόνισε ο Ινιέστα για τη μάχη του με την κατάθλιψη: «Χάνεις τη χαρά από τη ζωή, δεν νιώθεις τίποτα»

Συγκλόνισε ο Ινιέστα για τη μάχη του με την κατάθλιψη: «Χάνεις τη χαρά από τη ζωή, δεν νιώθεις τίποτα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη μίλησε ο Αντρές Ινιέστα, λέγοντας πως είχε χάσει τη χαρά της ζωής, δεν ένιωθε τίποτα, ενώ επίσης ανέφερε πως το πιο ευχάριστο κομμάτι της ημέρας του ήταν όταν έπαιρνε το χάπι και πήγαινε για ύπνο το βράδυ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντρές Ινιέστα:

«Ένιωσα ότι ο χρόνος μου στη Μπαρτσελόνα είχε τελειώσει, ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελα να παίξω εναντίον της Μπάρτσα και αυτό σήμαινε ότι θα βγω εκτός Ευρώπης. Στην Μπαρτσελόνα πρέπει να δώσεις το 200%-300% σου και όταν ένιωσα ότι δεν μπορούσα να το κάνω πια, αποφάσισα να φύγω».

Για τις προοπτικές της Μπαρτσελόνα στην τρέχουσα σεζόν και τη δουλειά που κάνει ο πρώην συμπαίκτης του Τσάβι ως προπονητής: «Αυτό που συνέβη αυτή τη σεζόν είναι σαν θαύμα. Τους βλέπω ως μια μεγάλη ομάδα, ολοκληρωμένη από όλες τις απόψεις, και ο χρόνος του Τσάβι την περασμένη σεζόν θα βοηθήσει επίσης. Η σεζόν είναι ακόμα μεγάλη και έχω μεγάλες ελπίδες».

Για το διάσημο γκολ του κόντρα στην Τσέλσι στο Champions League, λέγοντας: «Το «Iniestazo» ήταν αξέχαστο. Ήταν μια καθαρή κατάσταση ευφορίας. Ένιωσα σαν να άγγιξα τον ουρανό. Η φανέλα μου βγήκε από μόνη της! Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης που έχω δει ποτέ, δεν έχω ξαναδεί παίκτη σαν αυτόν, όχι μόνο στα ματς αλλά ακόμα και στην προπόνηση κάνει απίστευτα πράγματα. Για μένα είναι το Νο 1 και δεν υπάρχει κανένας άλλος».

Ενώ συγκλόνισε με τις αποκαλύψεις για την ψυχική του υγεία: «Αποφάσισα να μιλήσω για την ψυχική μου υγεία όταν δυσκολευόμουν. Ξέρω ότι είμαι δημόσια προσωπικότητα, αλλά έπρεπε να πω τα πράγματα όπως ήταν. Ποτέ δεν σκέφτηκα να με αποκαλούν τρελό ή αδύναμο. Όταν πάλευα με την κατάθλιψη, το πιο ευχάριστο κομμάτι της ημέρας μου ήταν όταν έπαιρνα το χάπι μου και πήγα για ύπνο το βράδυ.

Χάνεις τη χαρά από τη ζωή, από τα πάντα. Αγκάλιασα τη γυναίκα μου, αλλά ένιωθα σαν να αγκαλιάζω ένα μαξιλάρι. Δεν νιώθεις τίποτα. Πηγαίνω ακόμα σε θεραπεία, καθώς πρέπει να είμαι σε ειρήνη με τον εαυτό μου. Μου αρέσει να ακούω επαγγελματίες να μιλούν για την ψυχική υγεία και την κατάθλιψη».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X