Στέφανος Τσιτσιπάς: Παραδόθηκε στον Ρούνε στον τελικό της Στοκχόλμης (VIDEO)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Παραδόθηκε στον Ρούνε στον τελικό της Στοκχόλμης (VIDEO)

O Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Χόλγκερ Ρούνε στη Στοκχόλμη και έχασε τον 15ο τελικό του στο tour

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι και έχασε με κάτω τα χέρια (4-6, 4-6) από τον 19χρονο Χόλγκερ Ρούνε στον τελικό της Στοκχόλμης.

Eξαιρετικός ο 19χρονος Δανός (Νο.27), επικράτησε του κορυφαίου Έλληνα τενίστα με 6-4, 6-4 σε 91 λεπτά και κατέκτησε τον δεύτερο τίτλο στην καριέρα του. Ο Στεφ, από την άλλη, έμεινε στους 9 και το κακό είναι το αρνητικό ρεκόρ του σε ματς τίτλου έγινε ακόμα χειρότερο…

Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά την κατάκτηση του τίτλο στη Μαγιόρκα, έχει τρεις σερί χαμένους τελικούς (Σινσινάτι, Αστάνα και Στοκχόλμη)

Τα χτυπήματα του νεαρού Σκανδιναβού ήταν «φονικά», το πάθος του ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Στεφ θα μπορούσε να έχει… καλύτερη μοίρα. Δεν είχε απαντήσεις, όμως, στο (όχι και σούπερ) σερβίς του αντιπάλου του, το backhand του ήταν σε κακή μέρα, ενώ ήταν εύθραυστο το δεύτερο σερβίς του, πίσω από το οποίο πήρε 9/19 πόντους.

Βασικά, φάνηκε να μην έχει καθαρό μυαλό στους κρίσιμους πόντους και όποτε επιχειρούσε να κάνει κάτι διαφορετικό, τις περισσότερες φορές δεν του βγήκε.


Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X