ΑΕΚ: «Λύγισε» και ηττήθηκε με ανατροπή στο φινάλε η Κ19 (2-1) από τον Λεβαδειακό

ΑΕΚ: «Λύγισε» και ηττήθηκε με ανατροπή στο φινάλε η Κ19 (2-1) από τον Λεβαδειακό
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Κ19 του Γενναίου Καραχάλιου ήταν άτυχη στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Γεωργίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Κ19 της ΑΕΚ δεν έβρισκε στόχο και ηττήθηκε με 2-1 από την αντίστοιχη του Λεβαδειακού στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Γεωργίου Λιβαδειάς σε αγώνα για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2022-23.

Η ομάδα του Γενναίου Καραχάλιου, είχε το πάνω χέρι στο πρώτο ημίχρονο και έκανε… κουμάντο στον αγωνιστικό χώρο, παρά το γεγονός ότι είχε να αντιμετωπίσει έναν ακατάλληλο και επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο.

Οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν τρεις φορές κοντά στο γκολ, με σουτ των Κοντάκη και Χατζηκυριάκου που έφυγαν άουτ και με ένα απευθείας φάουλ του Πιτιλάκου που απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, αλλά δεν κατάφερε νά προηγηθεί.

Η Ενωση βρήκε δίχτυα στο 47′ με κεφαλιά του Κοντορουχά από το ύψος του δεύτερου δοκαριού μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιαννούλη, ενώ στο 63′ ο Δημητριάδης εξαπέλυσε κεραυνό που αποκρούστηκε αρχικά από τον τερματοφύλακα και στη συνέχεια από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Λεβαδειακός δεν απείλησε σε κανένα σημείο του αγώνα, όμως όχι μόνο κατάφερε να ισοφαρίσει στο 88′ με πέναλτι που αξιοποίησε ο Μαντζαλάκου. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι πήραν στο τέλος και το τρίποντο με γκολ στο 94ο λεπτό με σκόρερ τον Τσεμπερλίδη μετά από αντεπίθεση.

ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Μπαλαμώτης, Γιαννούλης, Χατζηκυριάκος, Κοσίδης, Χατζηνικολάου, Μαρούτσης, Κυρσανίδης (57′ Γεωργόπουλος) Πιτιλάκος (82′ Αντωνόπουλος) Νούλας (46′ Α. Γεωργέας), Κοντάκης (63′ Τσιόκρης) Κοντορουχάς (57′ Δημητριάδης).

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X