Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πιστεύω πως είμαι καλός σουτέρ»

Με... διπλό Γιάννη οι Μπακς άλωσαν την Φιλαδέλφεια σε ματσάρα-θρίλερ
Photo Credits: INTIME

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη σημασία της αυτοπεποίθησης για να σουτάρει ένας παίκτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το σουτ του και το… μυαλό, μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά:

«Έχω δουλέψει στο σουτ όλο το καλοκαίρι, όλη τη ζωή μου. Πιστεύω πως είμαι καλός σουτέρ. Το σουτ είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Όταν πιστεύεις πως θα βάλεις σουτ, στο τέλος θα τα βάλεις. Δουλεύω πολύ στην τεχνική μου, έχω επενδύσει πολλές ώρες σε αυτό και τώρα ακόμη κι αν αστοχήσω είμαι ΟΚ. Προσπαθώ να παίρνω όσα περισσότερα σουτ μπορώ να αυτοπεποίθηση, χωρίς να αμφιβάλλω για τον εαυτό μου και ελπίζω να βάζω περισσότερα σουτ από όσα χάνω».

Έπειτα στάθηκε στο αν θεωρεί πως πλέον έχει βρει τον επιθυμητό ρυθμό:; «Προσπαθώ να μην εστιάζω τόσο στους πόσους πόντους έβαλα. Αυτό δεν καθορίζει αν είσαι σε ρυθμό ή όχι. Ακόμη δεν είμαι στο σημείο που μπορώ να φτάσω. Είναι πολλά μικρά πράγματα που σε βάζουν σε ρυθμό. Σήμερα κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα, θα μπορούσαμε όμως να είμαστε λίγο καλύτεροι με την μπάλα. Είμαστε σε καλό σημείο ως ομάδα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Τέλος, χαρακτήρισε τιμή ότι είναι πλέον ο πρώτος σε εύστοχες βολές στην ιστορία των Μπακς ξεπερνώντας τον Σίντνεϊ Μόνκριφ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X