Δυνατό εκτός έδρας τεστ της ΑΕΚ κόντρα στο Περιστέρι (15:45, LIVE ενημέρωση enwsi.gr)

Δυνατό εκτός έδρας τεστ της ΑΕΚ κόντρα στο Περιστέρι (15:45, LIVE ενημέρωση enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Δοκιμάζεται σήμερα η ΑΕΚ στην έδρα του Περιστερίου

Η ΑΕΚ φιλοξενείται σήμερα (15:45, EΡT3) από το Περιστέρι, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Basket League. Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολύ υψηλές βλέψεις την φετινή σεζόν και έχει τον Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο της.

Η Ένωση είχε κενό από τις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις αυτήν την εβδομάδα, μπόρεσε να ξεκουραστεί και να ετοιμαστεί για το παιχνίδι με το Περιστέρι αλλά και το παιχνίδι της Τρίτης με την Βόννη που ακολουθεί, μόλις 48 ώρες μετά. Ο Ηλίας Καντζούρης δεν είχε απρόοπτα, αν εξαιρέσουμε τον Φλιώνη που λείπει εδώ και καιρό και θα προσπαθήσει να συνεχίσει το σερί νικών της ομάδας. Σε αντίθεση με το BCL, αυτό θα είναι το πρώτο εκτός έδρας ματς στο Ελληνικό πρωτάθλημα, με την Ένωση να θέλει την νίκη που θα την εδραιώσει στις υψηλές θέσεις.

Το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη, βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό ρυθμό αφού μεσοβδόμαδα κέρδισε την κάτοχο του περσινού BCL, Τενερίφη και θέλει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα. Στο πρωτάθλημα έχει μια νίκη με τον ΠΑΟΚ και μια ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Διαιτητές του σημερινού αγώνα θα είναι οι διεθνείς, Ηλίας Κορομηλάς (Αττικής), Τάσος Μάνος (Αττικής) και ο Δημήτρης Ζαχαρής (Μαγνησίας).

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X