ΝΒΑ: Μυθικός Γιάννης, διέλυσε με... άνετη 44αρα τους Ρόκετς!

ΝΒΑ: Μυθικός Γιάννης, διέλυσε με... άνετη 44αρα τους Ρόκετς!
Photo Credits: INTIME

Ο συγκλονιστικός Γιάννης Αντετοκούνμπο με... διαστημική 44αρα «διέλυσε» τους Χιούστον Ρόκετς, εύκολη νίκη για Μπακς (125-105)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα ένα μεγάλο ματς έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Μόλις στο δεύτερο ματς της σεζόν, ο «Greek Freak» είχε 44 πόντους, 12 ριμπάουντ και 3 ασίστ, έκανε το δεύτερο του double-double και οδήγησε τους Μπακς στη νίκη κόντρα στους Ρόκετς με 125-105.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ σε μόλις 27 λεπτά, είχε 15/18 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 8/13 βολές, «διαλύοντας» με κάθε τρόπο την άμυνα των Ρόκετς, δείχνοντας ότι φέτος δεν σηκώνει… αστεία βάζοντας από νωρίς υποψηφιότητα για την διεκδίκηση του τρίτου του MVP.

Οι Μπακς είχαν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο από τους Ρόκετς, που αρκέστηκαν σε ρόλο… κομπάρσου στην αναμέτρηση, βλέποντας τον «Greek Freak», να πραγματοποιεί μια… μαγική εμφάνιση.

Από τους Ρόκετς, ο Τζέιλεν Γκριν είχε 22 πόντους με 4 ριμπάουντ, ενώ ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, σημείωσε 18 πόντους, έχοντας 5 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X