Φοβούνται τον κόσμο της ΑΕΚ στο Περιστέρι - Εισιτήρια μόνο στα εκδοτήρια και χωρίς να ανακοινωθούν τιμές!

Φοβούνται τον κόσμο της ΑΕΚ στο Περιστέρι - Εισιτήρια μόνο στα εκδοτήρια και χωρίς να ανακοινωθούν τιμές!
Photo Credits: INTIME

Χωρίς τιμές και χωρίς ηλεκτρονική πώληση τα εισιτήρια του Περιστέρι-ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται το μεσημέρι της Κυριακής (15:45) στο Περιστέρι για την Basket League με την ομάδα των δυτικών προαστίων να βγάζει μόλις χθες, Παρασκευή (21/10) ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα.

Μάλιστα, αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός πως στην ανακοίνωση, η οποία βγήκε λιγότερο από 48 ώρες πριν το ματς, τονίζεται ότι δεν θα υπάρξει ηλεκτρονική προπώληση παρά μόνο στα εκδοτήρια του γηπέδου, ενώ δεν ανακοινώθηκαν καν οι τιμές της αναμέτρησης, σε μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι τρέμουν τον κόσμο της ΑΕΚ που ενδεχομένως ήθελε να προμηθευτεί εισιτήριο ακόμα και μεμονωμένα για να δει την ομάδα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Περιστέρι αναφέρει αναλυτικά:

Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική της Basket League την Κυριακή (23/10, 15.45, ΕΡΤ 3) θα γίνεται ΜΟΝΟ απο τα εκδοτήρια της ΚΑΕ στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Την Παρασκευή (21/10) και ώρες 16:00-20:00 και το Σάββατο (22/10) ώρες 12:00-16:00. Την Κυριακή (23/10) η διάθεση τους θα γίνεται από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 12:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X