ΑΕΚ: Ηττα με πολλές χαμένες ευκαιρίες (3-2) για την Κ17 κόντρα στον Λεβαδειακό

ΑΕΚ: Ηττα με πολλές χαμένες ευκαιρίες (3-2) για την Κ17 κόντρα στον Λεβαδειακό
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ του Πέτρου Τασουνίδη «λύγισε» από τον Λεβαδειακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα με 3-2 από την αντίστοιχη ομάδα του Λεβαδειακού δέχθηκε κ17 της ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική της Super League 2022-23, σε μία αναμέτρηση που έγινε στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Γεωργίου Λιβαδειάς.

Η Ενωση δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την υπεροχή της και τις ευκαιρίες που δημιούργησε, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με 1-0 υπέρ του Λεβαδειακού, που βρήκε δίχτυα με τον Τσάρο στο 40′. Οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο γκολ στο 50′ με τον Θεοχάρη.

Ο Δημήτρης Ανδριώτης μείωσε για την ΑΕΚ σε 2-1 στο 54′ μετά από ασίστ του Ντιονίς Σέχου, όμως το σκορ έγινε 3-1 αμέσως μετά με γκολ που προήλθε από στατική φάση (56′ Ζάντζας). Η ΑΕΚ δημιούργησε και έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να επιστρέψει στο παιχνίδι. Είχε ένα δοκάρι στο 78′ με τον Χρήστο Παλαιολόγου, ενώ στο 88′ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ με σουτ του Χριστόφορου Κολιμάτση.

ΑΕΚ (Πέτρος Τασουνίδης): Αναργύρου, Καντίου, Ψυρόπουλος, Μπούσιος (56′ Παπαζήσης) Μαρκόπουλος (70′ Ντάνι) Παναγιωτόπουλος, Παλαιολόγου, Κολιμάτσης, Σαρρής (46′ Ανδριώτης) Ελέζι (46′ Δασκαλόπουλος) Ζούλιας (56′ Κολοκοτρώνης)

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X