Άρης: Χωρίς Μαντσίνι, Καμάτσο και Μπράμπετς στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό

Άρης: Χωρίς Μαντσίνι, Καμάτσο και Μπράμπετς στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό

Χωρίς τους Καμάτσο, Μαντσίνι και Μπράμπετς θα παραταχθεί ο Άρης στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς τους Καμάτσο, Μαντσίνι και Μπράμπετς ο Άρης στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Με την προπόνηση που έγινε σήμερα (22/10) το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον αυριανό (23/10) εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Εκτός των πλάνων του Άλαν Πάρντιου έμειναν οι τραυματίες Ντουκουρέ, Μαντσίνι και Καμάτσο, ο Μπράμπετς καθώς προέρχεται από τραυματισμό και είναι ανέτοιμος, αλλά και οι Ροντρίγκες, Χαϊρόβιτς, Τανούλης, Σγούρος και Καρακασίδης.

Η 20μελης αποστολή των «κίτρινων» θα «πετάξει» για την Αθήνα σήμερα το μεσημέρι και αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Σιαμπάνη, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Μανού Γκαρσία, Ματέο Γκαρσία, Ζερβινιό, Γκρέι, Εμπακατά, Ενκουλού, Ντιόπ, Νταμπό, Πάλμα, Οντουμπάγιο, Πίρσμαν, Μαζικού, Ετέμπο, Μαρμαρίδη, Χατζηιωάννου και Παναγίδη.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X