ΑΕΚ: Αυτή είναι η νέα γυναικεία ομάδα βόλεϊ- Ριζική ανανέωση και βλέψεις τίτλου

ΑΕΚ: Αυτή είναι η νέα γυναικεία ομάδα βόλεϊ- Ριζική ανανέωση και βλέψεις τίτλου
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ξεκινάει την Κυριακή τις υποχρεώσεις της στο Volleyleague και το enwsi.gr παρουσιάζει το αναλυτικό ρόστερ της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με υψηλούς στόχους και με βλέψεις για κατάκτηση τίτλων μπαίνει στη φετινή σεζόν στη Volley League γυναικών η ΑΕΚ η οποία ξεκινάει τις υποχρεώσεις της την Κυριακή απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η Ένωση με εξαίρεση το προπονητικό επιτελείο που έμεινε ίδιο σε σχέση με τη περσινή σεζόν, απέκτησε 14 αθλήτριες κάνοντας ριζικές αλλαγές στο ροστερ της. Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά της στη μεγάλη κατηγορία μετά την επιστροφή της και ο Κώστας Αρσενιάδης έχει δημιουργήσει ένα δυνατό ρόστερ σε όλες τις θέσεις.

Οι ξένες ακραίες της Ένωσης θα είναι η Αργεντίνα Γιαμίλα Νίζετιχ και η Κουβανή Ροσίρ Καλντερόν, διαγώνια η επίσης Κουβανή Γκιζέλ Σίλβα και την τετράδα των ξένων συμπληρώνει η Ρωσίδα κεντρική Τατιάνα Κουλίκοβα.

Η Μαριαλένα Αρτακιανού μετά από οκτώ χρόνια στη Σαντορίνη μετακόμισε στη Νέα Φιλαδέλφεια και μαζί με την Εβίτα Ξηντάρα θα είναι το δίδυμο των λίμπερο για την Α.Ε.Κ.. Πασέρ θα είναι η διεθνής Λαμπρινή Κωνσταντινίδου και οι Βασιλική Διάλλα, Άννα Καλαντάτζε θα είναι από βασικά γρανάζια στο κέντρο της ομάδας.

Στην Ελλάδα επέστρεψε και η διεθνής ακραία Κωνσταντίνα Βλαχάκη μετά από μία σεζόν στη Γερμανία, η οποία αναμένεται να είναι από τις πρωταγωνίστριες της Α.Ε.Κ. σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

«Εύχομαι να γίνει ένα σπουδαίο πρωτάθλημα και να έχουν υγεία όλοι οι εμπλεκόμενοι, ειδικά οι αθλήτριες. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα ώστε να παίξουμε υψηλού επιπέδου βόλεϊ» δήλωσε ο Κώστας Αρσενιάδης στο επίσημο σάιτ της ΕΟΠΕ με τις Βασιλική Διάλλα, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου να συμπληρώνουν: «Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους που έχουν θέσει ως ομάδα και να πάμε την Α.Ε.Κ. ψηλά. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες φέτος και υγεία σε όλες τις αθλήτριες».

Το αναλυτικό ρόστερ της νέας ΑΕΚ: ΑΕΚ: Αυτή είναι η νέα γυναικεία ομάδα βόλεϊ- Ριζική ανανέωση και βλέψεις τίτλου

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X