Τσάβι για Πικέ: «Δεν ξέρω γιατί τα ακούει από την κερκίδα, είναι σπουδαίος αρχηγός στα αποδυτήρια»

Τσάβι για Πικέ: «Δεν ξέρω γιατί τα ακούει από την κερκίδα, είναι σπουδαίος αρχηγός στα αποδυτήρια»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας και στήριξης προς το πρόσωπο του Ζεράρ Πικέ έστειλε ο Τσάβι, μετά την άνετη νίκη της Μπαρτσελόνα επί τη Βιγιαρεάλ.

Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» ρωτήθηκε για τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν στο «Καμπ Νου» όταν πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο ο 35χρονος αμυντικός, τονίζοντας πως ο Πικέ αποτελεί παράδειγμα στα αποδυτήρια και δηλώνοντας χαρούμενος που είναι προπονητής του.

«Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Το μόνο που έχω να πω είναι πως ο Πικέ σα αποδυτήρια αποτελεί παράδειγμα. Είναι ένας σπουδαίος αρχηγός. Ο κόσμος πρέπει να το ξέρει αυτό. Δεν ξέρω γιατί τα ακούει από την κερκίδα και δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Αυτό που έχει σημασία για εμένα είναι το ότι βρίσκεται μαζί μας στα αποδυτήρια και ότι πάντα δίνει τον καλύτερο εαυτό του για την ομάδα. Σήμερα η ομάδα αντέδρασε όπως θέλαμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι προπονητής του Πικέ».

Οι αποδοκιμασίες προς τον Πικέ:

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X