ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα: Η κριτική των 15 κιτρινόμαυρων

Εικόνες από το ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ με εννέα αλλαγές στην ενδεκάδα, είχε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και κέρδισε εύκολα τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς με τα Γιάννενα.

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Επέστρεψε στην ενδεκάδα για το ματς κυπέλλου. Ξεκίνησε μ’ ένα μεγάλο λάθος με την μπάλα στα πόδια, το οποίο ευτυχώς δεν στοίχισε και τελείωσε επίσης μ’ ένα μεγάλο λάθος που ούτε αυτό στοίχισε. Γενικώς δεν είχε πολλή δουλειά, άλλα έβγαζε μια νευρικότητα.

Τζιμπρίλ ΣΙντιμπέ: Ντεμπούτο για τον Γάλλο μπακ. Είναι φανερό πως δεν είναι ακόμα στο 100% της ετοιμότητάς του. Όμως έβγαλε την ποιότητά . Από τα αγγίγματα που έκανε με την μπάλα, μέχρι τις προσποιήσεις του, μέχρι ακόμα και τις τοποθετήσεις του. Καλό ματς έκανε και μάλιστα ολόκληρο 90άλεπτο.

Σίμος Μήτογλου: Επέστρεψε μετά από καιρό στην ενδεκάδα και έδειξε να είναι πολύ έτοιμος. Δεν έδειξε να του λείπει καθόλου ο αγωνιστικός ρυθμός. Ήταν πολύ σωστός σ’ όσες φάσεις χρειάστηκε να διαχειριστεί. Και είχε πολύ θετική παρουσία σ’ ολόκληρο το ματς.

Γιώργος Τζαβέλλας: Με έναν ειδικό επίδεσμο ακόμα στο χέρι του, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση. Δεν είχε πολλή δουλειά ούτε και αυτός, όπως και όλη η άμυνα της ΑΕΚ. Παρόλα αυτά έκανε την δουλειά του σωστά όσες φορές χρειάστηκε. Κυρίως με σωστή διαχείριση από την εμπειρία του.

Εσχάν Χατζισαφί: Έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Με σωστά ανεβάσματα από την πλευρά του, με συμμετοχή στην επιθετική λειτουργία και με σταθερότητα στην ανασταλτική λειτουργία. Αντίθετα στο δεύτερο ημίχρονο και όσο η ώρα περνούσε, έδειχνε να κουράζεται και έκανε κάποια λάθη και κάποιες βιαστικές επιλογές.

Γενς Γιόνσον: Επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα μετά την ταλαιπωρία από τον τραυματισμό του. Έδειχνε να του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός. Η κλάση του είναι τέτοια βεβαίως, που τον βοήθησε ώστε να κρατάει σωστά την θέση του και ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι να μην έχει κανένα πρόβλημα να καθαρίσει όλες τις φάσεις. Με την μπάλα στα πόδια είχε κάποιες λάθος επιλογές.

Κώστας Γαλανόπουλος: Επέστρεψε για πρώτη φορά μετά από πέρυσι τον Σεπτέμβρη στην βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ. Ανέλαβε τον ρόλο του εξαρο-οκταριού που είχε ο Πινέδα στον σχηματισμό του Αλμέιδα. Και τα πήγε περίφημα. Ανασταλτικά ήταν σταθερότατος, ενώ όσο περνούσε η ώρα και όσο έβρισκε τον ρυθμό του, με την μπάλα στα πόδια είχε τις σωστές επιλογές.

Πέτρος Μάνταλος: Πήρε την θέση του Γκατσίνοβιτς στην βασική ενδεκάδα και στον ρόλο μέσα στο γήπεδο. Είχε πολλή διάθεση και κέφι. Πήρε μπάλες στα πόδια του και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, έκανε πολύ καλό ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο, παρόλο που πέτυχε το γκολ από το εύστοχο κτύπημα πέναλτι, είχε και λάθος επιλογές. Όμως συνολικά ήταν επιδραστικός στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

Νίκλας Ελίασον: Ήταν σε μεγάλα κέφια ο Σουηδός ακραίος. Πήρε πολλές μπάλες στα πόδια του και πολλές πρωτοβουλίες από την πλευρά του. Έτρεξε αρκετά, δημιούργησε πολλά ρήγματα στην άμυνα του ΠΑΣ και από δική του πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια, προήλθε το κερδισμένο πέναλτι για το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ.

Σέρχιο Αραούχο: Μακράν ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ και ας μην σκόραρε. Έκανε όλα τα υπόλοιπα μέσα στο γήπεδο. Και όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα. Έκοβε, μάρκαρε, έφτιαχνε παιχνίδι, έσπαγε μπάλες, δημιουργούσε. Ακόμα και στο 90ο λεπτό, όταν όλα είχαν κριθεί, βρέθηκε έξω από την μεγάλη περιοχή της ΑΕΚ για να «κόψει» μπάλα ως εξάρι.

Μιχάλης Κοσίδης: Ντεμπούτο στην βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ για την φετινή σεζόν για τον νεαρό φορ. Και μάλιστα ντεμπούτο με εκτέλεση στα δίχτυα σε πρώτο χρόνο στο πρώτο πεντάλεπτο. Κατά τα άλλα δούλεψε πολύ μέσα στο ματς, αλλά ακόμα θέλει δουλειά προκειμένου να μπορεί να ολοκληρώνει σωστά τις πολύ καλές κινήσεις που κάνει.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Μπήκε αλλαγή και πολύ κεφάτος, αυτή την φορά για να παίξει σε ρόλο δεξιού ακραίου και όχι αριστερού. Πρόλαβε να πάρει πολλές και σωστές προσπάθειες. Και έχασε και μια μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε για να σκοράρει.

Λιβάι Γκαρσία: Από τον πάγκο ήρθε στο ματς, ξεκούραστος και κεφάτος. Σε δυο φάσεις γύρισε… ταινία τους αντιπάλους του και τους άφησε πολύ πίσω. Στην δεύτερη εξ αυτών έβγαλε πάρε – βάλε στον Γκατσίνοβιτς που αστόχησε εξ επαφής.

Αλεξάντερ Φράνσον: Πήρε χρόνο συμμετοχής στο χθεσινό ματς και ο Σουηδός χαφ. Και έδειξε περίπου ότι είχε δείξει και στην καλοκαιρινή προετοιμασία. Πως είναι ένας κοντρολαρισμένος παίκτης που προφανώς δεν είναι για βασικός, αλλά μπορεί όταν μπαίνει στο γήπεδο να δίνει λύσεις.

Βεντάντ Ραντόνια: Η  τελευταία κίνηση του Αλμέιδα από τον πάγκο. Δεν αγωνίστηκε στην φυσική του θέση που είναι δεξί μπακ, αλλά στο αριστερό άκρο της άμυνας. Έβγαλε πολλή ενέργεια, αλλά τον δυσκόλεψε ο ρόλος.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X