Ολυμπιακός: Δεν θα μακροημερεύσει στο λιμάνι ο Ντε Λα Φουέντε

Ολυμπιακός: Δεν θα μακροημερεύσει στο λιμάνι ο Ντε Λα Φουέντε
Photo Credits: INTIME

Δεν θα μακροημερεύσει, όπως φαίνεται, στον Ολυμπιακό ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν θα μακροημερεύσει στο λιμάνι ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, καθώς όπως όλα δείχνουν θα είναι μεταξύ των παικτών που θα αποχωρήσουν τον χειμώνα από τον Ολυμπιακό.

Ο Μίτσελ δεν υπολογίζει στον Ντε Λα Φουέντε και μάλιστα τα γαλλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι ο παίκτης θέλει να φύγει τον χειμώνα από τους Ερυθρόλευκους, διακόπτοντας πρόωρα τον δανεισμό του. Μία εξέλιξη στην οποία προφανώς δεν θα βάλει εμπόδια ο Ολυμπιακός.

Μάλιστα η Μαρσέιγ εμφανίζεται να αναζητάει ήδη ομάδα για να παραχωρήσει τον παίκτη στο δεύτερο μισό της σεζόν, είτε με δανεισμό, είτε με κανονική μεταγραφή.

O 21χρονος ακραίος έχει καταγράψει μέχρι στιγμής πέντε συμμετοχές (3 στο πρωτάθλημα, δύο στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ) με τα ερυθρόλευκα.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X