Πήρε το ντέρμπι με την Τότεναμ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πήρε το ντέρμπι με την Τότεναμ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Photo Credits: INTIME

Πήρε το ντέρμπι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Νίκησε με 2-0 την Τότεναμ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Premier League, με 2-0 επί της Τότεναμ, η οποία γνώρισε την 2η ήττα της στο πρωτάθλημα και είδε την Άρσεναλ να αποσπάται στο +4.

Μια παράσταση από αυτές που οι fans θέλουν να βλέπουν μόνιμα στο μέλλον έδωσε η ομάδα του Ερικ Τεν Χαγκ, ο οποίος δεν χρησιμοποίησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν πολλά σκαλιά πάνω από την Τότεναμ, δεν της επέτρεψε να κάνει τίποτα και ανάγκασε τον Γιορίς να είναι ο καλύτερος παίκτης της καθώς απέτρεψε ένα μεγάλο σκορ στο Old Trafford. Οι Κόκκινοι Διάβολοι επιβλήθηκαν μόλις με 2-0 των Spurs και αν πάρουν το ματς που «χρωστάνε» μπορούν να τους πλησιάσουν στο -1. Στο -1 και από την 4άδα οι 20 φορές πρωταθλητές.

Η Γιουνάιτεντ μπήκε με φόρα στον αγώνα και δεν χρονοτρίβησε στο να δείξει στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε ότι θα έχει ένα δύσκολο βράδυ. Στο 10’ ο Αντονι με το trademark φαλτσαριστό σουτ είχε δοκάρι και στο 21’ ο Γιορίς έπιασε δουλειά βγαίνοντας νικητής σε τετ-α-τετ με τον Ράσφορντ μετά την πάσα του Φρεντ. Στο 22’ ο Γάλλος απέκρουσε το φάουλ του Φερνάντες, στο 24’ το βολέ του Σο και στο 29’ η ρουκέτα από το αριστερό του Καζεμίρο πέρασε μόλις έξω. Με κάποιο τρόπο, το πρώτο μέρος έφυγε με 0-0.

από πλευράς γηπεδούχων που στο 47’ πήραν δίκαια προβάδισμα όταν το σουτ του Φρεντ κόντραρε, η μπάλα άλλαξε πορεία και ξεγέλασε το μέχρι εκείνη τη στιγμή, ανίκητο, Γιορίς (1-0). Η Γιουνάιτεντ δεν πάτησε φρένο δεν επέτρεψε πράγματα στην Τότεναμ και στο 49’ ο Γιορίς έκανε τεράστια επέμβαση με τα ακροδάχτυλα στο αριστερό του Ράσφορντ. Στο 69’ με ωραίο φαλταριστό σουτ στη γωνία ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε, απόλυτα φυσιολογικά, το 2-0 και μόνο τότε το σύνολο του Τεν Χαγκ κατέβασε ταχύτητα και διαχειρίστηκε το μεγάλο αποτέλεσμα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X