ΠΑΣ Γιάννινα: Διπλή αποστολή για ματς με ΑΕΚ και Ιωνικό

ΠΑΣ Γιάννινα: Διπλή αποστολή για ματς με ΑΕΚ και Ιωνικό
Photo Credits: INTIME

Διπλή αποστολή ανακοίνωσε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Θανάσης Στάικος για το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ και το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ιωνικό.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενείται την Πέμπτη από την ΑΕΚ για το Κύπελλο και από τον Ιωνικό την Κυριακή για το πρωτάθλημα, με τον Θανάση Στάικο να ανακοινώνει διπλή αποστολή, καθώς οι Ηπειρώτες θα μείνουν και θα προπονηθούν στην Αθήνα μέχρι την Κυριακή.

Με δεδομένο το ότι την Πέμπτη ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενείται από την ΑΕΚ για το Κύπελλο και την Κυριακή δίνει το μεγάλο ματς με τον Ιωνικό για το πρωτάθλημα, οι «κυανόλευκοι» αποφάσισαν να μην ταξιδέψουν δύο φορές. Έτσι ο Θανάσης Στάικος πήρε μαζί του 23 ποδοσφαιριστές που θα μετά την αναμέτρηση με την Ένωση στην OPAP Arena θα μείνουν στην Αθήνα μέχρι τον αγώνα με τους Νικαιώτες.

Εκτός των 23 έμειναν οι Σταματελόπουλος, Σούλης, Ν. Λώλης, Κύρκος, Μουστάκας, Κόντε και Λέο, με το μόνο αστερίσκο να έχει να κάνει με τον Σούλη ο οποίος αν δεν δει πως ξεπερνάει το πρόβλημα με την μέση του θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

Οι 23 που θα είναι διαθέσιμοι στα δύο παιχνίδια με ΑΕΚ και Ιωνικό είναι οι: Πριόρ, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Ποζνάνσκι, Μπαγκαλιάνης, Καραχάλιος, Κιάκος, Μπιλμπάο, Πήλιος, Τσίρης, Μπαγκαλιάνης, Τζίμας, Τσάβος, Λιάσος, Μορέιρα, Λώλης, Ριένστρα, Ροσέρο, Παμλίδης, Φοφανά και Μπαλάν

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X