Ο Παναιτωλικός ανοίγει… τις πύλες για να υποδεχθεί τους φίλους του

Ο Παναιτωλικός ανοίγει… τις πύλες για να υποδεχθεί τους φίλους του

Ο Ενωσίτης βγάζει στη φόρα τα παράδοξα του Αγρινίου σε σχέση με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, το σκάνδαλο Περράκη και μια "πράσινη" τζούρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έγινε το… θαύμα. Εντελώς ξαφνικά κι απροσδόκητα, προς γενική κατάπληξη, η διοίκηση του Παναιτωλικού πήρε την γενναία απόφαση να δεχθεί οπαδούς φιλοξενούμενης ομάδας, ακριβώς πριν το εντός έδρας ματς της ομάδας τους με τον Ολυμπιακό! Ποιος να το έλεγε πως θα έπαιρναν τόσο γενναία απόφαση πριν το ματς με τον συγκεκριμένο αντίπαλο. Κι ενώ από μεγάλες ομάδες έχουν παίξει μόνο με την ΑΕΚ ήδη εντός έδρας κι έπονται Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ!

Η ομάδα του Αγρινίου στο σχετικό αίτημα της ΑΕΚ όχι μόνο στάθηκε κάθετα ως και απαξιωτικά αρνητική, αλλά με ιδιαίτερο μένος ασχολήθηκε με τις επαφές της με την αστυνομία έτσι ώστε να αποκλειστει κάθε ενδεχόμενο να πλησιάσουν καν στο γήπεδο οπαδοί της ομάδας μας. Και τώρα ανοίγει… τις πύλες της για να εισχωρήσουν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού.

O Παναιτωλικός έχει εξελιχθεί σε… μουλωχτό Ταλιμπάν της πολιτικής του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο εδώ κι αρκετό διάστημα. Μουλωχτός βέβαια θα ήθελε να είναι, καθώς τους έχουν πάρει χαμπάρι όλοι. Να τα λέμε κι αυτά, γιατί ωραία είναι τα προφίλ που θέλουν να προωθούν κάποιοι, ωραίες είναι οι δηλώσεις για τους μεγάλους που όλοι φταίνε κι εμείς οι μικροί που τι να κάνουμε, αλλά τον ρόλο τους μια χαρά ξέρουν να τον παίζουν. Και στο Αγρίνιο.

Η ΑΕΚ στο Αγρίνιο είχε κόσμο και κοσμάκη στο ξενοδοχείο, στους δρόμους της πόλης, ξεκίνησαν από την Αθήνα και τους γύρισαν πίσω. Κι όλα αυτά λόγω της άκαμπτης στάσης των Κωστουλαίων και των Μπελεβώνηδων. Που τώρα ξαφνικά, εν όψει Ολυμπιακού άλλαξαν και υιοθέτησαν άλλο προφίλ. Όλα γράφονται και καταγράφονται όμως και δεν ξεχνιούνται…

Το MEGA σκάνδαλο με τη μη καταγραφή από τον τέταρτο διαιτητή Περράκη, της διακοπής για καπνογόνα στο Φάληρο, βάζει μπουρλότο στο πρωτάθλημα. Πρώτα απ’ όλα πρόκειται για μια ενέργεια που δεν αφήνει περιθώριο παρερμηνείας. Δεν πρόκειται για λάθος, πρόκειται για κάτι που έγινε συνειδητά. Ο Τρεϊμάνις έδειξε χαρακτηριστικά δύο λεπτά καθυστέρηση μόνο για την συγκεκριμένη διακοπή, αποκλείεται… να ξέχασε ο Περράκης. Ο οποίος προωθήκε στη μεγάλη κατηγορία από τον Κλάτενμπεργκ και το σύστημα του. Όλα είναι ξεκάθαρα λοιπόν.

Όταν εσύ ως ΑΕΚ δίνεις αγώνα για να αποφύγεις τον κίνδυνο τιμωρίας για την παραμικρή διακοπή, αποτελεί πρόκληση πρώτου μεγέθους η ενέργεια του Περράκη. Και αφήνει έκθετη την ΚΕΔ. Ο συγκεκριμένος δεν έχει την δικαιολογία που θα μπορούσε να έχει ακόμη και ο πιο χειρούργος διαιτητής για ένα εγκληματικό σφύριγμα. Να πεις δηλαδή πως υπάρχει και μια στο εκατομμύριο να μην είδε κάτι και να… διέφυγε ας πούμε κι από το VAR. Αυτός ήξερε πως υπήρξε διακοπή 1 λεπτό και 15 δευτερόλεπτα και δεν την έγραψε. Αν την έγραφε ο Ολυμπιακός θα έτρωγε ποινή έδρας.

Αν η ΚΕΔ το αφήσει έτσι αυτό και δεν τον πετάξει τελείως εκτός πινάκων, ποιος διαιτητής θα έρθει μετά στην ΑΕΚ και σε οποιαδήποτε ομάδα για να καταγράψει τέτοιου είδους παράβαση; Μιλάμε για αλλοίωση του πρωταθλήματος πραγματική εδώ κι όχι Καραπαπένια. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα λοιπόν για την ΚΕΔ. Ή υπάρχουν κανονισμοί και υπάρχουν για όλους ή δεν υπάρχουν.

Στο μεταξύ, για τον Παναθηναϊκό η μέρα που αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο με τον Περράκη, ήταν απλά… Τρίτη.

Ο Ενωσίτης

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X