Η ΑΕΚ έχει αρχίσει ήδη να γεννάει νέους οπαδούς

Η ΑΕΚ έχει αρχίσει ήδη να γεννάει νέους οπαδούς
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, για τη χαώδη διαφορά νοοτροπίας της «Ένωσης» με τους… απέναντι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν είναι κάτι που το μάθαμε τώρα. Ίσα ίσα που είναι κάτι που το διαπιστώνουμε καθημερινά. Κάθε μέρα! Μα κάθε μέρα! Και χωρίς… ρεπό!

Όσο όμως κι αν ξέρουμε το χάος που χωρίζει τη νοοτροπία που έχει η ΑΕΚ για το ποδόσφαιρο, για τον αθλητισμό, για την κοινωνία σε σχέση με τους «απέναντι», πάντα η ΑΕΚ φροντίζει να ξεπερνάει τον πήχη της διαφορετικότητας, των αρχών, των αξιών και του επιπέδου της και οι «άλλοι» παράλληλα… φροντίζουν να ξύνουν τον πάτο του βαρελιού. Είναι εντυπωσιακό, αλλά πάντα εκεί που λες «δεν μπορεί να υπάρχει πιο κάτω», κατορθώνουν και… ξύνουν όλο και πιο βαθιά προς το απόλυτο σκότος!

Έλεγα στο «βίντεο της ημέρας», πριν από το ματς του ΟΣΦΠ με τον ΠΑΟΚ, πώς είναι εμφανέστατο ότι δεν τους νοιάζει το αν και πόσο θα γελοιοποιηθούν μπροστά στο να κάνουν το άσπρο… μαύρο! Και ήρθε το «τρίτο ημίχρονο» της συγκεκριμένης αναμέτρησης, όχι απλά να το επιβεβαιώσει, αλλά να ξεπεράσει κατά πολύ και αυτό που έλεγα! Σε σημείο πλέον που δεν το αντέχουν και αντιδράνε ακόμα και οι ίδιοι οι οπαδοί τους. Και λογικό είναι να μην μπορούν να ανεχτούν οι άνθρωποι, αυτή την παρωδία.

Εν τω μεταξύ, δεν μπορούν να καταλάβουν ότι σε εμάς και γενικότερο στον «οργανισμό ΑΕΚ», όλο αυτό, όχι απλά δεν προκαλεί τον παραμικρό εκνευρισμό, αλλά αντίθετα προκαλεί μόνο ηδονή και γέλιο, αφού δείχνουν με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους, ότι το πρόβλημά τους είναι η ΑΕΚ. Εκπληκτικό κι αυτό! Δεν τους ενοχλεί καθόλου ο πρώτος της βαθμολογίας, που είναι 10 βαθμούς μπροστά τους, αλλά η δεύτερη ΑΕΚ, που είναι 4 βαθμούς μπροστά τους! Εκπληκτικό, αλλά συνάμα και ενδεικτικό της όλης κατάστασης.

Η μεγαλύτερη κατάκτηση είναι ότι κανείς δεν ξέρει ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα

Όπως και να ‘χει, χθες το πρωί, όλοι οι συνάδελφοι, μεταξύ των οποίων και πολλοί «αντικειμενικοί» (μιας και εμείς δεν είμαστε, ούτε και το παίξαμε ποτέ), αφού πρώτα… χάζεψαν και θαύμασαν το απίστευτο γήπεδο της «Ένωσης» στη Νέα Φιλαδέλφεια, είχαν να το λένε, ύστερα κι από όλα όσα άκουσαν από τον Μελισσανίδη, για τη χαώδη διαφορά αντιμετώπισης που έχει η ΑΕΚ για το ποδόσφαιρο σε σχέση με τους άλλους.

Είπε πολλά και ουσιαστικά χθες, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, στα οποία αποτυπώνεται και όλη η φιλοσοφία της ΑΕΚ για το πώς μπορεί πραγματικά να γίνει καλύτερο το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Επισημαίνοντας πολλές φορές ότι αυτή η τοξικότητα πρέπει να σταματήσει να υφίσταται. Κι ενώ από τους ισχυρούς παράγοντες των ομάδων, είναι ο μοναδικός που θα δικαιούταν να μιλήσει για τη διαιτησία (και) στο φετινό πρωτάθλημα, προτίμησε να σταθεί σε αυτό που είναι το πιο βασικό απ’ όλα.

Ότι δηλαδή αυτή τη στιγμή, κανείς δεν ξέρει ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα και όλοι έχουν το δικαίωμα στην ελπίδα. Γιατί ναι μεν ο Ολυμπιακός είναι για παράδειγμα στο -10 από την κορυφή, αλλά όντως κανείς δεν τον ξεγράφει. Κι αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με εκείνα τα «ωραία χρόνια» για εκείνους, που το πρωτάθλημα ξέραμε όλοι ποιος θα το πάρει, πριν καν ξεκινήσει!

Η εκτόξευση της ΑΕΚ μόλις έχει αρχίσει!

Σε κάθε περίπτωση, είναι ξεκάθαρο το πώς έχει αποφασίσει να πορεύεται ο καθένας. Κι αυτό δεν μπορεί να το αλλοιώσει καμία προπαγάνδα, όσα Μέσα κι αν ελέγχουν. Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο καιρό, λίγους για πολύ καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό, που είχε πει και ο Λίνκολν.

Η ΑΕΚ έχει αρχίσει την εκτόξευσή της. Μα ακόμα είναι στην αρχή. Σε ένα χρόνο από τώρα, ανεξαρτήτως αν θα έχει πάρει ή όχι το πρωτάθλημα στο τέλος της σεζόν, θα έχει γεννήσει νέους οπαδούς. Ήδη έχει ξεκινήσει αυτή η διαδικασία και μερικές βόλτες έξω από το γήπεδό της, όχι τη μέρα που παίζει η ομάδα, αλλά όλες τις υπόλοιπες, αρκούν για να το διαπιστώσει κανείς. Κι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα, σας το λέω, να το ξέρετε! Κι όσο οι «απέναντι» συνεχίζουν να επιμένουν στο θέατρο του παραλόγου, βοηθάνε ακόμα περισσότερο προς αυτή την κατεύθυνση…

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X