Γκριν: «Ποτέ δεν κατάλαβα την έκταση που πήρε το θέμα με τον Πουλ»

Ο Γκριν εξήγησε πώς ένας παίκτης με συμβόλαιο 9 εκατ. μπορεί να κοστίζει... 45 εκατ. σε μια ομάδα του ΝΒΑ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντρέιμοντ Γκριν έσπασε την σιωπή του αναφορικά με το άσχημο επεισόδιο στην προπόνηση των Ουόριορς και το… μπουκέτο που έριξε στον Τζόρνταν Πουλ.

Ο φόργουορντ των Ουόριορς, που έχει επιστρέψει στις προπονήσεις των πρωταθλητών μετά το πρόστιμο που του επιβλήθηκε, μίλησε για την έκταση που πήρε το επεισόδιο μετά την διαρροή του video, αλλά και τα συναισθήματα που ένιωσε.

«Ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζει την γνώμη του κόσμου και δεν με νοιάζει η γνώμη του κόσμου. Για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα την έκταση που πήρε το θέμα με το video.

Δεν περνάω πολύ χρόνο να διαβάζω σχόλια στο Instagram και να διαβάζω tweets, ήμουν στο σπίτι και περνούσα χρόνο με τα παιδιά μου, όταν διέρρευσε το video ακόμη και τώρα δεν έχω καταλάβει την έκταση που έχει πάρει.

O κόσμος είχε την δυνατότητα να δει μια από τις χειρότερες στιγμές μου, είδε την αντίθετη πλευρά μου και μπορώ να ζήσω με αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντρέιμοντ Γκριν.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X