«Θα κρατήσουμε τον Λεάο στην Μίλαν»

«Θα κρατήσουμε τον Λεάο στην Μίλαν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ραφαέλ Λεάο έχει πρόταση να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Μίλαν, αλλά η Τσέλσι επιμένει για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ η ομάδα του Μιλάνου δεν σκέφτεται να τον παραχωρήσει και μάλιστα του πρότεινε διετή επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Τα σχετικά ρεπορτάζ, πάντως, αναφέρουν πως η ομάδα του Λονδίνου εντείνει το ενδιαφέρον της για τον Λεάο και είναι έτοιμη να προσφέρει τον Ιανουάριο 130 εκατ. ευρώ (!) για να πάρει τα δικαιώματα του.

Επίσης ο Λεάο ζητά αύξηση στις αποδοχές του από τα 1.5 εκατ., στα 7.5 εκατ. ευρώ, κάτι που δεν αποδέχεται η διοίκηση της Μίλαν.

Ο διευθυντής, πάντως, της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Ρίκο Μασάρα, δήλωσε αισιόδοξος πως τελικά η διοίκηση θα καταφέρει να πείσει τον Πορτογάλο σταρ να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του και μάλιστα αποκάλυψε πως υπήρξε κρίσιμη συνάντηση με τον πατέρα του:

«Πιστεύω πως θα τον κρατήσουμε στην ομάδα. Γνωρίζει καλά πως η Μίλαν είναι η κατάλληλη ομάδα για να τον βοηθήσει στην εξέλιξη του, όπως έγινε και τα τελευταία χρόνια.

Είναι σπουδαίος παίκτης και ξέρω πόσο αγαπάει την ομάδα και το Μιλάνο. Ο πατέρας του είναι ήδη εδώ και κάναμε τις πρώτες κουβέντες», τόνισε σχετικά ο Μασάρα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X