Μπορμπόκης στο ENWSI TV: «Η Φιλαδέλφεια πήρε το ματς τον Ατρόμητο - Αδύνατον η ΑΕΚ να μην εκμεταλλεύεται τόσες στατικές φάσεις» (VIDEO)

Μπορμπόκης στο ENWSI TV: «Η Φιλαδέλφεια πήρε το ματς τον Ατρόμητο - Αδύνατον η ΑΕΚ να μην εκμεταλλεύεται τόσες στατικές φάσεις» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τα σχόλια του Βασίλης Μπορμπόκη στην καθιερωμένη εκπομπή του ENWSI TV

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To ENWSI TV ήταν για ακόμα ένα βράδυ παρών με τον Βασίλη Μπορμπόκη να μας δίνει τα φώτα του σχετικά με τις εμφανίσεις της ΑΕΚ μιλώντας πάντα πιο… ποδοσφαιρικά.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης και προπονητής, στο AEKafter μίλησε για το πολύ δύσκολο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ σχολιάσε και τα άλλα αποτελέσματα των ημερών.

Στάθηκε στη δύναμη που έδωσε η Νέα Φιλαδέλφεια στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα που πήρε τη νίκη με μεγάλη ώθηση από τον κόσμο της. Στα πιο… μίλησε για τα πολλά στημένα που κέρδισαν οι κιτρινόμαυροι, αλλά κατάφεραν να αξιοποιήσουν ελάχιστα από αυτά.

Ο Βασίλης Μπορμπόκης με τον Σταύρο Καζαντζόγλου στην εκπομπή του ENWSI TV, AEK after

Συντονιστείτε στο κανάλι του enwsi.gr στο Youtube (πατήστε εγγραφή για να ενημερώνεστε για κάθε εκπομπή) και παρακολουθήστε από κινητά, tablets, σταθερά PC και τηλεοράσεις SMART TV τις «κιτρινόμαυρες» εκπομπές. Μετά το τέλος των εκπομπών, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε καθώς βρίσκονται όλες στο κανάλι στο Youtube.

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X