Γελοιοποιήθηκαν και έκαναν διάγγελμα για την ΑΕΚ!

Γελοιοποιήθηκαν και έκαναν διάγγελμα για την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης καταγράφει όλα όσα έγιναν τις τελευταίες ώρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλοι ξέρουν αν «συμπαθώ» τον Πάοκ ή όχι. Ωστόσο αυτό που έγινε στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν μέγιστη αλητεία. Αυτό που έχει κάνει ο Τρεϊμάνις, ο οποίος με «εντολή» Πινέιρο πήρε πίσω ένα εξόφθαλμο πέναλτι είναι η επιτομή της αλητείας. Αν ο Μπένετ θέλει να «καθαρίσει» όλο αυτό το βόθρο, θα πρέπει να διαγράψει δια παντός όλους αυτούς τους τύπους που ελέγχει ο Κλάτενμπεργκ και διαγράφουν κανονισμούς.

Τελειώνει λοιπόν το ματς, λένε όλοι όσα λένε και βγαίνει ο κύριος Καραπαπάς να κάνει διάγγελμα. Και τι μας λέει; Ότι υπάρχει σαπίλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στη διαιτησία γιατί ο διαιτητής έδειξε εφτά λεπτά καθυστέρηση και επειδή οι φιλοξενούμενοι έκαναν καθυστέρηση δεν κράτησε επιπλέον χρόνο.

Το συγκλονιστικότερο όλων όμως ήταν ότι βγήκε και είπε ότι την… Κυριακή έγινε αλλοίωση αποτελέσματος. Έπρεπε να λήξει ένα ματς Χ μας είπε. Προφανέστατα εννοούσε το ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο. Δεν τόλμησε να πει τη λέξη ΑΕΚ. Γιατί αν κληθεί να καταθέσει μπορεί να πει ότι εννοούσε το ματς της Κάτω Βρυσούλας με την Άνω Παναγιά.

Ο Ολυμπιακός είναι 5ος στο -10 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, πριν από λίγες ώρες στο «Γ. Καραϊσκάκης» καταστρατηγήθηκαν κανονισμοί διαιτησίας με απίστευτο νταβατζιλίκι και ο Δ’ Αντιπρόεδρος της ομάδας του Πειραιά, μιλούσε για την ΑΕΚ!

Θα μπορούσε κάποιος να τους απαντήσει: «Φτιάξτε ομάδες να κερδίζετε και τους διαιτητές». Το μόνιμο μότο τους τα χρόνια της ΠΑΡΑΓΚΑΣ! Θα μπορούσε να τους πει πάρα πολλά. Όλα τα «επιχειρήματα» που χρησιμοποιούσαν όλα αυτά τα χρόνια. Όμως είναι πραγματικά απολαυστικό να τους ακούς και να τους διαβάζεις να σκούζουν.

Όσο για τον Λουτσέσκου, την επόμενη φορά ας είναι πιο προσεκτικός. Μία ομάδα της Αθήνας έχει πάρει πέντε πέναλτι και μία ομάδα του Πειραιά έχει πάρει τέσσερα. Απλά μαθήματα Γεωγραφίας είναι αυτά…

Πάμε τώρα και στα δικά μας

Τηλεκριτικοί διαιτησίες άσχετοι και άμπαλοι. Εντολοδόχοι που θέλουν να κάνουν κριτική έχοντας άγνοια των κανονισμών. Και «διευθυντάδες» που κάποτε πουλούσαν ΑΕΚοφροσύνη με το κιλό με εβδομαδιαία συλλογικά έντυπα, αλλά την ίδια ώρα πουλούσαν Ολυμπιακοφροσύνη με το πεντόκιλο με καθημερινές αθλητικές εφημερίδες για την ομάδα του λιμανιού και άλλοι που για μία χορηγία shopflix γίνονται καθημερινά ρόμπες. Ε, αφού το θέλουν τόσο ας πρόσεχαν…

Έχουμε καταλάβει εδώ και πολύ καιρό, πόσο τους ενοχλεί το γεγονός της επιστροφής της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Δικέφαλος έχει έδρα, ο αντίπαλος το νιώθει και «λυγίζει». Άλλοι θα το παθαίνουν νωρίς, άλλοι αργά. Δεν μας νοιάζει καθόλου το πότε. Έχουμε αντιληφθεί επίσης πόσο ενοχλούνται από το ότι η ΑΕΚ δείχνει ικανή να διεκδικήσει αυτό το πρωτάθλημα γιατί ο Αλμέιδα έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία ΟΜΑΔΑ που παλεύει σε κάθε ματς από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Μετά τη λήξη του αγώνα της 8ης αγωνιστικής ο Ατρόμητος έβγαλε λέει διαρροή για τη φάση του 98’. Αν ο Ατρόμητος είχε ΔΙΚΙΟ θα έβγαζε ανακοίνωση, όχι… διαρροή. Αλλά είναι αυτά τα σάλια προς το λιμάνι να ψελλίσουν κάτι. Τους ξεφτίλισε βεβαίως ο Κρις Κόουλμαν με αυτά που είπε και στο flash interview και στη συνέντευξη Τύπου: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο». Ας πρόσεχε ο Μαυρομμάτης.

Αμέσως μετά έπιασαν δουλειά οι δουλοπρεπείς. Ανακάλυψαν κόκκινη κάρτα στον Ελίασον, κίτρινη στον Αραούχο και φυσικά, την έπεσαν στον Σιδηρόπουλο, τον συνομιλητή του αείμνηστου Σάββα Θεοδωρίδη που έχει περάσει πριονοκορδέλα την ΑΕΚ στα ματς με τον Πάοκ και όχι μόνο.

Τους πείραξε η νίκη στο 90’+4’ με ένα κανονικό πέναλτι που δεν αμφισβητεί κανένας. Ούτε καν αυτοί. Και προσπαθούν να βρούνε άλλες γελοίες δικαιολογίες προκειμένου να την «πέσουν» με κάθε τρόπο στην ΑΕΚ. Σε πρωτοσέλιδο της Δευτέρας εμφανίστηκε και ο «Οδυσσέας» και σε ιστοσελίδα που «συνδέεται» με αυτή την εφημερίδα, υπήρχε κείμενο ότι αφήνουν… νηστικό τον αετό δίκην αστεϊσμού νηπιαγωγείου.

Ακούσαμε από τον Κάκο και διαβάσαμε από ρεπόρτερ του Ολυμπιακού και του Πάοκ ότι ο Σιδηρόπουλος σφύριξε τη λήξη αμέσως μετά το επιθετικό φάουλ του Σουάρεθ στον Μάνταλο, για να μη γίνει αναθεώρηση της φάσης από το VAR. Μιλάμε για στόκους που έχουν άγνοια κανονισμών. Διότι αναθεώρηση γίνεται ακόμα και αν έχει λήξει το παιχνίδι.

Ήταν 26 Σεπτεμβρίου του 2020 στην Πρέμιερ Λιγκ. Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το ματς 2-2. Ο Μαγκουάιρ κάνει κεφαλιά, ο Μοπέ έκανε χέρι, ο διαιτητής δεν το είδε η μπάλα κατέληξε άουτ και έληξε το ματς. Ο VAR έκανε ανασκόπηση και έστειλε τη διαιτητή να δει τη φάση. Όταν διαπίστωσε την παράβαση, καταλόγισε κανονικά το πέναλτι, ο Μπρούνο Φερνάντες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και το ματς έληξε σε «νεκρό» χρόνο 2-3.

ΥΓ: Άφησα για το τέλος τον Παναθηναϊκό. Λένε όλοι για το σκληρό παιχνίδι της Λαμίας. Μάλιστα. Όχι αντιαθλητικό, σκληρό. Θα έπρεπε η Λαμία να τους παίξει όπως ο… Λεβαδειακός ή ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έκαναν λέει πέντε αλλαγές λόγω τραυματισμών. Πάμε λοιπόν να δούμε τι έγινε στη Λαμία.

Ο Αϊτόρ έφυγε με μυϊκό πρόβλημα στον προσαγωγό κάτι που δεν συμβαίνει λόγω… κλωτσιάς ή σκληρού παιχνιδιού. Ο Τσέριν στο 52’ βγήκε γιατί ο Τζανδάρης τον χτύπησε στο κεφάλι σε προσπάθεια να κάνει τακουνάκι. Ο παίκτης της Λαμίας πήρε φάουλ και κίτρινη. Θα μπορούσε να δει κόκκινη; Ίσως. Είναι η μοναδική φάση που θα μπορούσαν να ζητούν και κάτι παραπάνω…

Ο Ιωαννίδης βγήκε στο 71’ με πρόβλημα στη μύτη, επειδή ο Κορνέζος όταν έπεφτε από διεκδίκηση κεφαλιάς τον χτύπησε άθελά του στο πέσιμο. Δεν υπάρχει εσκεμμένο χτύπημα, δεν υπάρχει κόκκινη κάρτα.

Ο Παλάσιος βγήκε στο 78’ (με το σκορ ήδη στο 0-2) επειδή είχε ενοχλήσεις από το 74’ χωρίς να τον αγγίξει κανείς. Δείτε ξανά το ματς, δεν τον έχει χτυπήσει κανένας! Είχε πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο του ποδιού του.

Τέλος ο Τρουϊγέ χτύπησε σοβαρά μόνος του, δεν υπάρχει καν θέμα κουβέντας, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι περαστικά στο παιδί και να γυρίσει γερός.

Ζητάνε οι «πράσινοι» και μία κόκκινη με δεύτερη κίτρινη στον Μπεχαράνο επειδή σε μία προσπάθεια του για τη μπάλα βρήκε κάτω από τις τάπες τον Τσοκάι. Γελάει ο πλανήτης…

ΥΓ 2: Ο Αλμέιδα έχει καταφέρει να πείσει τους παίκτες του, ότι όλοι είναι σημαντικοί, είτε παίζουν βασικοί, είτε όχι. Έχει αποδείξει σε όλους ότι είναι δίκαιος. Τους έχει συσπειρώσει όλους και αυτό φαίνεται ακόμα και στους πανηγυρισμούς των γκολ. Θυμηθείτε απλά πως πανηγύριζαν κάποιοι τα γκολ. Είτε… μόνοι τους, είτε τέσσερις πέντε μαζί και οι άλλοι από μακριά… Λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X