Δηλώσεις «έπος» Καραπαπά - Μετά από ένα ακόμη βράδυ με όργια διαιτησίας στο Φάληρο, ψάχνει για φαντάσματα

Δηλώσεις «έπος» Καραπαπά - Μετά από ένα ακόμη βράδυ με όργια διαιτησίας στο Φάληρο, ψάχνει για φαντάσματα
Photo Credits: INTIME

Δηλώσεις «έπος» από τον αντιπρόεδρο των «ερυθρόλευκων» Κώστα Καραπαπά έπειτα από ακόμη ένα βράδυ με όργια διαιτησίας στο Φάληρο.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δηλώσεις «έπος» Καραπαπά. Μετά από ένα ακόμα βράδυ με όργια διαιτησίας στο Φάληρο, ψάχνει για φαντάσματα

Σε ένα παιχνίδι που οι κανονισμοί πράγματι καταργήθηκαν και δε δόθηκε ένα καραμπινάτο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, ο Κώστας Καραπαπάς στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote είπε ξανά και ξανά πως ο Ολυμπιιακός αδικήθηκε σήμερα, ενώ έκανε λόγο για αλλοίωση του πρωταθλήματος από τους διαιτητές που δεν αφήνουν να έρθει η… κανονικότητα- αυτή που, κατά την τοποθέτησή του, θα επιτρέψει στους Ερυθρόλευκους να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα!

Δείτε τα όσα ανέφερε ο Κώστας Καραπαπάς στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ήταν μια ήττα που μας στεναχώρησε δεν αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη. Ο Ολυμπιακός έπρεπε να πετύχει πολλά γκολ δεν άξιζε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Διαμορφώνεται μία κατάσταση με τον Ολυμπιακό να μένει πολύ πίσω και θέλουμε να πούμε πως μη μα ξεγράφεται, έχουν αλλοιώσει το πρωτάθλημα και δε θα αλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο, άμα συνεχίσουμε έτσι.

Αντί να σφυρίξει πέναλτι ο διαιτητής χθες το λήγει. Ξέρουμε τι κάνουν, είναι πολύ-εργαλεία και ας υπάρχει το VAR αλλά τους ξέρουμε και τι κάνουν και τι λένε και που πίνουν καφέ. Απορώ με την υπομονή όλων στο σύλλογο, θα πούμε αλήθειες γιατί παράγινε το κακό και ας μας καλέσουν σε απολογία, έτσι και αλλιώς μόνο εμάς καλούν.

Αυτό που δεν αλλάζει είναι η σαπίλα, εδώ πέρα, εμείς παίζουμε με δύο ομάδες σε Ελλάδα και Ευρώπη αλλά εδώ πέρα υπάρχει ένα σύστημα, όπως και σήμερα που μέσα στις καθυστερήσεις έγιναν πράγματα και το έληξε στο 7ο λεπτό, βλέπουμε πράγματα και ο κόσμος να καταλάβει τι γίνεται. Δείτε το χθεσινό παιχνίδι αλλοιώνεται ένα αποτέλεσμα, έχουμε δρόμο μπροστά μας όμως και θα το δείτε αυτό τον Ολυμπιακό δεν τον ξεγράφει κανείς, αλλά σε μία κανονικότητα όχι σε αυτό το πράγμα, το Μπαλτακιστάν που βρισκόμαστε».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X