Κλάμα Λουτσέσκου ξανά για την… Αθήνα παρά τη νίκη

Κλάμα Λουτσέσκου ξανά για την… Αθήνα παρά τη νίκη
Photo Credits: INTIME

Κλάμα Λουτσέσκου ξανά για την… Αθήνα παρά τη νίκη. Μίλησε για τα πέναλτι που δίνονται σε ομάδες της Αθήνας.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κλάμα Λουτσέσκου ξανά για την… Αθήνα παρά τη νίκη με 2-1 μέσα στο Καραϊσκάκη επί του Ολυμπιακού.

Eιδικότερα, μιλώντας στην Cosmote TV μετά το παιχνίδι, ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» υπογράμμισε πως η ομάδα του ήλεγξε το παιχνίδι κόντρα σε έναν ποιοτικό αντίπαλο και άξιζε το τρίποντο.

Παράλληλα, καυτηρίασε την απόφαση του διαιτητή να μην καταλογίσει την εσχάτη των ποινών υπέρ του «Δικεφάλου» στη φάση του 61′ με πρωταγωνιστές τον Πορτογάλο στράικερ και τον Σενεγαλέζο στόπερ τονίζοντας πως στις αθηναϊκές ομάδες «δίνονται πολύ χειρότερα πέναλτι».

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 53χρονος κόουτς των «ασπρόμαυρων»:

Για το πώς περίμενε το παιχνίδι και πώς άντεξε ο ΠΑΟΚ στην πίεση του Ολυμπιακού: «Πήγε ακριβώς όπως περίμενα, το ελέγξαμε, σκοράραμε ένα τυχερό γκολ, κάναμε κάποια λάθη και οπισθοχωρήσαμε, όμως αντέξαμε στην πίεση και ισορροπήσαμε, έπειτα παίζαμε πολύ καλύτερα έχοντας ευκαιρίες.

Αξίζαμε τη νίκη απέναντι σε ποιοτικό αντίπαλο, θέλω να σταθώ, χωρίς να θέλω να κατηγορήσω καμία ομάδα, στο πέναλτι, είναι ντροπή, απέναντι στον Παναθηναϊκό δόθηκε πέναλτι προ προκάλεσε ο τερματοφύλακας, σήμερα ήταν 10 φορές πέναλτι. Ίσως έπαιξε ρόλο πως ο Ολυμπιακός έπαιξε και την Πέμπτη

Δίνονται πέναλτι που είναι ντροπιαστικά και δεν δίνονται άλλα, όπως αυτό του Κωνσταντέλια απέναντι στον Παναθηναϊκό, δίνονται πολύ χειρότερα πέναλτι για τις ομάδες της Αθήνας. Είναι πραγματικά ντροπή».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X