Το σπίτι της ΑΕΚ (θα) παίρνει ματς που θα έληγαν 0-2 στο ΟΑΚΑ

Το σπίτι της ΑΕΚ (θα) παίρνει ματς που θα έληγαν 0-2 στο ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ σ’ ένα ματς που έκανε 30 τελικές και πήρε 14 κόρνερ, χρειάστηκε στο τέλος την ενέργεια του γηπέδου της για να κερδίσει...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ σ’ ένα ματς που έκανε 30 τελικές και πήρε 14 κόρνερ, χρειάστηκε στο τέλος την ενέργεια του γηπέδου της για να κερδίσει και θα το έχανε σίγουρα αν ήταν στο ΟΑΚΑ και με την περυσινή ομάδα.

Προφανώς η ΑΕΚ με την αγωνιστική εικόνα που είχε και στα τρία προηγούμενα παιχνίδια της και ειδικά απέναντι στον Άρη, καλόμαθε τον κόσμο της. Και όλοι περίμεναν ανάλογη εικόνα, ανάλογο σκορ και ανάλογες ευκολίες νίκη και με τον Ατρόμητο. Πιθανότατα εκεί θα πήγαιναν τα πράγματα, αν ο Λιβάι είχε ευστοχήσει στο ασύλληπτο τετ α τετ πριν συμπληρωθεί δεκάλεπτο.

Με τα “αν” όμως δεν γράφεται η ποδοσφαιρική ιστορία. Αυτό που πραγματικά συνέβη, ήταν πως η ΑΕΚ έπαιξε ένα παιχνίδι που είχε παίκτες – κλειδιά σε κακό απόγευμα. Δεν έβγαινε τίποτα στον Γκατσίνοβιτς, δεν τράβηξε καθόλου ο Ελίασον, δεν έχει ακόμα την ευχέρεια ο Λιβάι να παίζει άνετα φορ σε κλειστές άμυνες και ο Αραούχο πνίγηκε από το μεγάλο του άγχος να σκοράρει. Συν ότι ο Σιμάνσκι δεν είχε καθόλου ενέργεια και καθαρό μυαλό.

Ακόμα και σ’ αυτό το παιχνίδι ωστόσο, για να ξέρουμε τι λέμε και για τι μιλάμε, η ΑΕΚ έκανε συνολικά 30 τελικές στο ματς. Εξ αυτών σχεδόν οι μισές πήγαν εντός εστίας. Επίσης κέρδισε 14 κόρνερ έναντι μόλις δυο του αντιπάλου της. Παρόλα αυτά, ήταν ένα ματς που το έβλεπες και κυρίως το αισθανόσουν, πως πήγαινε φουλ για να στραβώσει. Ούτε έμπαινε τίποτα μπροστά, έβρισκε και συχνά – πυκνά ξέφωτο ο Ατρόμητος.

Θα πήγαινε στο 0-2 και καληνύχτα Μαργαρίτα

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X