Η κλήρωση της Σάκκαρη στο στο Guadalajara Open

Τένις: Με ανατροπή στην οκτάδα η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο Guadalajara Open του Μεξικό της σειράς WTA 1000

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μαρία Σάκκαρη είδε την κλήρωση της για το Guadalajara Open!

Η Ελληνίδα τενίστρια βρίσκεται στο Νο 10 της WTA Race όμως με δεδομένο ότι η 8η Σιμόνα Χάλεπ έχει ολοκληρώσει τη χρονιά της λόγω επέμβασης στη μύτη, η 9η θέση είναι αυτή που οδηγεί στο Τέξας.

Η Σάκκαρη απέχει 69 βαθμούς από την 9η Βερόνικα Κουντερμέτοβα και στόχος είναι να πάει έναν γύρο πιο μακριά από την Ρωσίδα για να την προσπεράσει. Βέβαια, πίσω από τη Σάκκαρη υπάρχουν οι Μπαντόσα, Μπέντσιτς, Κις και Κόλινς που επίσης διεκδικούν μια θέση για το Φορτ Γουορθ, επομένως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά για την Σάκκαρη.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Guadalajara Open με την 27χρονη Σάκκαρη να αγωνίζεται απευθείας στον 2ο γύρο, περιμένοντας τη νικήτρια του αγώνα Σάσνοβιτς-Κόστιγιουκ.

Στον 3ο γύρο, η Μαρία διασταυρώνεται με την φορμαρισμένη Ντάνιελ Κόλινς, η οποία παραμένει στο παιχνίδι της διεκδίκησης του τίτλου στο Σαν Ντιέγκο αυτή την εβδομάδα κι αν καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο στο WTA 500 τουρνουά, θα πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής τη Σάκκαρη στη WTA Race.

Αν καταφέρει να φτάσει ως τα προημιτελικά της της διοργάνωσης συναντά τη Βερόνικα Κουντερμέτοβα, η οποία επίσης έχει δύσκολη κλήρωση και δεν αποκλείεται στο 2ο γύρο να συναντήσει τη wild card Ντόνα Βέκιτς που εντυπωσιάζει με την παρουσία της στο Σαν Ντιέγκο.

Νο1 του ταμπλό στο Μεξικό είναι η Πάολα Μπαντόσα, η οποία καταλαμβάνει το Νο 11 της WTA Race και απαιτείται να κάνει μεγάλη πορεία στη Γουαδαλαχάρα για να εξασφαλίσει την πρόκριση στο WTA Finals.

Η Ισπανίδα θα περιμένει τη νικήτρια του αγώνα Αζαρένκα-Ζανγκ στο 2ο γύρο ενώ στον 3ο διασταυρώνεται με την Μάντισον Κις που επίσης διεκδικεί εισιτήριο για το Τέξας.

Οι τρεις τενίστριες που έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στο WTA Finals, οι Ίγκα Σφιόντεκ, Ονς Ζαμπέρ και Τζέσικα Πέγκουλα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X