Λαμία: Με πολλές απουσίες κόντρα στον Παναθηναϊκό

Λαμία: Με πολλές απουσίες κόντρα στον Παναθηναϊκό
Photo Credits: INTIME

Με πολλές απουσίες και τελευταία αυτή του Μποάκι, θα υποδεχθεί την Κυριακή τον Παναθηναϊκό η Λαμία.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με πολλές απουσίες και τελευταία αυτή του Μποάκι, θα υποδεχθεί την Κυριακή τον Παναθηναϊκό η Λαμία για την 8η αγωνιστική της Super League.

Τον πρώτο και όχι απλά αήττητο, αλλά έχοντας 7 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, Παναθηναϊκό υποδέχεται την Κυριακή (19:30) η Λαμία σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα. Ο Ιταλός τεχνικός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα για το ματς αυτό, καθώς εκτός των ήδη γνωστών απουσιών των Καραμάνου, Γκέντσογλου, Τσούκαλου και Τζανετόπουλου, δεν θα έχει μαζί του και τον Μποάκι.

Αναλυτικά την αποστολή της Λαμίας για το ματς με τον Παναθηναϊκό αποτελούν οι: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Μπενίτες, Κορνέζος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Ασκόφσκι, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Μαρμεντίνι και Ρόμανιτς.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X