Γιουβέντους: Πήρε το ντέρμπι της πόλης

Γιουβέντους: Πήρε το ντέρμπι της πόλης
Photo Credits: INTIME

Με ένα γκολ του Βλάχοβιτς στο 75', η Γιουβέντους πήρε το ντέρμπι της πόλης με την Τορίνο (0-1)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γιουβέντους πήρε το ντέρμπι της πόλης με την Τορίνο.

Η Γιουβέντους έδειξε «χαρακτήρα» και ξεπέρασε τις δύο οδυνηρές ήττες της τελευταίας εβδομάδας από τις Μίλαν (2-0) και Μακάμπι Χάιφα (Champions League), επικρατώντας της Τορίνο με 1-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο της πόλης, στο τρίτο χρονικά παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Serie A.

Οι “μπιανκονέρι” έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα απέναντι σε μία Τορίνο που έπαιξε πολύ συντηρητικά για να αποσπάσει το βαθμό, όμως η κλάση και η ποιότητα του Ντούσαν Βλάχοβιτς, καθόρισαν στο 75′ τον τελικό νικητή.

Ο Σέρβος επιθετικός κινήθηκέ στο πίσω δοκάρι και μετά την πρώτη κεφαλιά του Ραμπιό, έκανε από κοντά το 1-0 για τη “Γιούβε”, κρίνοντας ακόμη ένα “Derby della Mole”.

Αυτή ήταν η 4η ήττα της “γκρανάτα” στα τελευταία 5 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, δείχνοντας πως περνάει ξεκάθαρη περίοδο αγωνιστικής κρίσης…

Φρένο» στην Μόντσα έβαλε σήμερα η Έμπολι στο «Κάρλο Καστελιάνι», όπου επικράτησε με 1-0 στο ματς που άνοιξε την «αυλαία» της 10ης αγωνιστικής της Serie A.

Το πρώτο «τρίποντο» των γηπεδούχων μετά από περίπου ένα μήνα (1-0 την Μπολόνια στις 17/09) προήλθε από το γκολ του Χάας στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και χάρις σε αυτό η ομάδα του Πάολο Ζανέτι πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X