Ατρόμητος: Χωρίς απουσίες κόντρα στην ΑΕΚ

Ατρόμητος: Χωρίς απουσίες κόντρα στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στην κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί ο Ατρόμητος για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ στην «OPAP Arena», καθώς σήμερα πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση και ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

Ο Κρις Κόλμαν είδε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά και έτσι έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Η ενημέρωση του Ατρόμητου:

Με την απογευματινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ (16/10, 16:00) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος, ο προπονητής της ομάδας μας, Κρις Κόλμαν, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για την αναμέτρηση.

Σ’ αυτή βρίσκονται οι Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Οικονομίδης, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Μουνίθ, Ρομπάιγ, Τζαβίδας, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Ροτάριου.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X