Δύο γκολ ο Γιακουμάκης στην «εξάρα» της Σέλτικ (VIDEO)

Δύο γκολ ο Γιακουμάκης στην «εξάρα» της Σέλτικ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δύο γκολ ο Γιώργος Γιακουμάκης στην «εξάρα» της Σέλτικ επί της Χιμπέρνιαν (6-1).

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο γκολ στην «εξάρα» της Σέλτικ επί της Χιμπέρνιαν ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Την τρίτη σερί νίκη της στη σκωτσέζικη Premiership πανηγύρισε η Σέλτικ, συντρίβοντας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής την Χιμπέρνιαν με 6-1 κι ανοίγοντας τη διαφορά της απ’ τους Ρέιντζερς στους 5 βαθμούς, αλλά με έναν αγώνα περισσότερο.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου ήταν ο Τζέιμς Φόρεστ που σημείωσε χατ-τρικ (9′, 24′, 58′, πρώτα γκολ για φέτος στο πρωτάθλημα) και ο Γιώργος Γιακουμάκης που βρήκε δύο φορές δίκτυα (στο 18′ από ασίστ του Μπερναμπέι και στο 73′) προτού αντικατασταθεί στο 76ο λεπτό από τον ΜακΚάρθι.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός έφτασε πλέον τα 5 γκολ σε 8 εμφανίσεις στην εφετινή Premiership της Σκωτίας και οδεύει ολοταχώς για να σπάσει την περσινή επίδοση των 13 τερμάτων στο πρωτάθλημα.

Την τελική “πινελιά” για τους Κέλτες έβαλε στο 89′ ο Μαεντά, ενώ η Χιμπέρνιαν το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει -προσωρινά σε 3-1- στο 56′ με τον Γιουάν.

Πατήστε εδώ για να δείτε το πρώτο γκολ του Γιακουμάκη.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X