Πειρατικές αιχμές

Πειρατικές αιχμές
Photo Credits: INTIME

Οι Πειρατές του Ονείρου επέστρεψαν με τις Πειρατικές αιχμές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι πειρατικές αιχμές των Πειρατών του ονείρου

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ!

Μέσα στο Ναό της Προσφυγιάς και πάλι! Με το Ατρομητάκι που μάλλον θα… τρομάξει με την Ισχύ και την Αποτελεσματικότητα της ΑΕΚΑΡΑΣ που συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία της για τον-τους Τίτλους… διδάσκοντας ποδόσφαιρο και σκορπώντας τον ενθουσιασμό στους πιστούς της σε ολόκληρο τον κόσμο!

✓ ΦΟΒΕΡΗ Η Α.Ε.Κ στη Θεσ)νίκη απέναντι… στο “παράρτημα”. Ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο με ουσία, θέαμα και μία πανάξια εκτός έδρας Νίκη (0-2) που θα μπορούσε κάλλιστα να λάβει και διαστάσεις ασύλληπτου θριάμβου. Ας ανάψουν κάνα κερί στον θεό του ποδοσφαίρου “τα αρειανά” αφού γλίτωσαν διασυρμό… τύπου μπάσκετ!!!

✓ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ  εξορμά παντού η ΑΕΚΑΡΑ μας. Αυτή η δυναμική, η ενέργεια, το πάθος και κατ’ επέκταση η απόδοση που βγάζει η Ομάδα, προέρχονται κατά κύριο λόγο από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Η Φλόγα και η Ψυχή που μεταδίδει με έναν μαγικό τρόπο στην Ομάδα ο Ναός της Προσφυγομάνας, θα πρέπει να εξακολουθούν να αποτελούν στοιχεία ενωσίτικης κυριαρχίας, πανταχού παρόντα, εντός μα και εκτός έδρας!!!

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΝΑΟ ΜΑΣ! Να είμαστε άκρως προσεκτικοί. Αφορμή ψάχνουν για να τιμωρήσουν την Α.Ε.Κ οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι! Γι’ αυτό, αδέρφια ενωσίτες, τα μάτια μας δεκατέσσερα σε συμπεριφορές που θα μπορούσαν να δώσουν “την  αφορμή στο πιάτο” στους αντιπάλους. Η Α.Ε.Κ δεν πρέπει να στερηθεί την Έδρα της και το Λαό της σε καμία περίπτωση.

✓ΤΡΕΜΟΥΝ την Α.Ε.Κ τα λαμόγια. Και θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να τορπιλίσουν την πορεία της. Και οι τρόποι που χρησιμοποιεί η κατεστημένη σαπίλα για να πλήξει την Α.Ε.Κ, όταν αυτή γίνεται επικίνδυνη για τα σχέδιά της, είναι γνωστοί από χρόνια. Σκανδαλώδεις διαιτησίες, πισώπλατα μαχαιρώματα, προβοκάτσιες και τα συναφή. Στο στόχαστρο την έχουν την Α.Ε.Κ. Αλλά πιστεύουμε ότι “έχουν γνώσιν οι φύλακες”. Ο ιδρώτας και ο κόπος της Ομάδας θα πρέπει να προστατευθούν από τα αρπακτικά.

✓ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΕΤΣΙ… την ΑΕΚ οι διάφοροι “σωτήρες” του αμαρτωλού παρελθόντος. Με ένα “φέσι” ως τον αστράγαλο και με μοναδικό περιουσιακό στοιχείο ένα… τρίκυκλο πούλμαν! Καταχρεωμένη, διαλυμένη, ευτελισμένη, στα τάρταρα της ανυποληψίας. Οι… “ευεργέτες” (της συμφοράς)!

✓ ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η Α.Ε.Κ κατάφερε να ξανασταθεί στα πόδια της. Με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στην επίσημη ηγεσία της και τον Λαό της συμμαχητή και συνοδοιπόρο, η Α.Ε.Κ κατόρθωσε να μετατρέψει την απογοήτευση σε αγώνα και τα ερείπια σε δημιουργία! Όπως κάποτε οι Πρόσφυγες που ξεκίνησαν από το μηδέν και έφτασαν να πραγματοποιήσουν την έφοδο στον ουρανό! Τα καταφέραμε… γιατί είμαστε Α.Ε.Κ!!!

✓ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ καλύτερο και των καλύτερων προσδοκιών! Με ένα Γήπεδο  παλάτι και απόρθητο κάστρο, χωρίς υποθήκες και χρέη, με υγιή την Ομάδα και με το μέλλον της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως να διαγράφεται περισσότερο αισιόδοξο και ελπιδοφόρο από ποτέ!

✓ ΑΛΛΑ… ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ να μην ξεχνάμε, τι περάσαμε μέχρι να επιστρέψουμε ξανά. Διότι όποιος λαός χαριεντίζεται με τη λήθη είναι καταδικασμένος να ξαναζήσει δράματα και συμφορές. Ας θυμόμαστε, ας διδασκόμαστε και ας… αγρυπνούμε. Και ο νοών νοείτω!

✓ VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές!

 ✓ Α Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!

*****

Πειρατικές αιχμές

 CUEVA DE LOS PIRATAS

* Κατ’ αρχάς ένα μεγάλο Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια, αδέρφια ενωσίτες, σχετικά με την επανεμφάνιση της στήλης των “Πειρατικών Αιχμών” με τη μορφή που είχατε γνωρίσει τα παλαιότερα χρόνια (ανεξάρτητα σχόλια και αιχμές). Από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό είχαμε απίστευτα μηνύματα και ευχές για καλή και δυνατή συνέχεια.

* Βέβαια να επισημάνουμε ότι ποτέ δεν έλειψε η ηλεκτρονική και έντυπη φωνή μας, σε όλες εκείνες τις περιπτώσεις που το Club έκρινε ότι έπρεπε να τοποθετηθεί. Και αυτές ήταν πάρα πολλές!
*Πάμε λοιπόν και πάλι όπως παλιά… ΚΑΙ με “Cueva de los Piratas”, με αιχμές από τις πιο αθέατες όψεις της Α.Ε.Κ, του club και της κοινωνίας που ζούμε ευρύτερα…
* Περιμένουμε να ακούσουμε Στέλιο Καζαντζίδη από τα μεγάφωνα του Ναού. Πε-ρι-μέ-νου-με !!!
* Άλλη… χάρη έχει το Άρωμα της Προσφυγιάς και άλλη… απέχθεια η Δυσοσμία των Σκουπιδιών.
* Θαύμα-Θαύμα! Έγινε γήπεδο εκεί που… δεν γινόταν! Προσκυνήστε λοιπόν τώρα… τον Ρουμπάμπα!
* Η ίδια η ζωή μοιράζει δικαιώσεις και διαψεύσεις. Τόσο απλά!
* Χρήστο Ρ., Μάκη Μ., Βάιε Κ., Νίκο, Μανόλη Φ., αγαπημένα αδέρφια μας, είστε και εσείς μαζί μας, από εκεί ψηλά, αλησμόνητοι παντοτινά!!!
* “Θάλασσες μας οι δρόμοι μας είμαστε πειρατές/Τα πιστεύω κι οι άγραφοι νόμοι μας οι μόνες μας επιλογές/Όλα ή τίποτα όλα ή τίποτα πες μου τι θες/Ανεμίζουν περήφανα οι μαύρες σημαίες μας είμαστε πειρατές”!
* ΑΕΚ – Μίρλα 2-0 και συνεχίζουμε…
*O αφέντης του Μυστρά ο περίφημος “Σημαδούρας” για την ώρα περιοδεύει στα τσιφλίκια του στον ηρωϊκό Μωριά! Σύντομα κοντά μας για να αναλάβει το πόστο που του αξίζει!
* Παροξυσμός από τον κόσμο για ένα εισιτήριο στο Ναό. Ελπίζουμε ότι και όταν κοπάσει ο πρώτος ενθουσιασμός κι αν ακόμη κάποια στιγμή έρθουν τα δύσκολα (που το απευχόμαστε αλλά έτσι είναι η ζωή) να επικρατεί παρόμοιο πάθος και ανάλογη στήριξη στην ομάδα.
* Διαβάζουμε την “ΩΡΑ των σπορ” και τον “Δικέφαλο”. Γιατί ναι μεν καλό το internet, όμως η παραδοσιακή διαδικασία της ανάγνωσης της εφημερίδας έχει πάντα τη δική της ξεχωριστή γοητεία.
* Ρε τι άλλο θ’ ακούσουμε από κάποιους… (ψευδο) “αντικειμενικούς”. Δίκαιες βαφτίζουν τις νίκες των πράσινων ; Εεε;;; Που χρειάζονται κομπιούτερ για να καταγράψουν τα πέναλτι που με το τσουβάλι παίρνουν υπέρ τους από το σύστημα ; Ο εφιάλτης, το μέγεθος τής αδικίας που βίωσε η Α.Ε.Κ στο μεταξύ μας ντέρμπι, παραγράφονται άραγε ; Αλήθεια τι άλλο να πει κανείς για ορισμένες “αποψάρες” παρά ότι…  “το τέλος του κατήφορου είναι ο πάτος” όπως λέει και η γνωστή παροιμία.
*Φαίδων Κωνσταντουδάκης: θαυμασμός, σεβασμός, δέος για τον αειθαλή μαχητή και πρωτοπόρο της ανυπότακτης κιτρινόμαυρης δημοσιογραφίας.
* Μπράβο στην Μπασκετική Βασίλισσα! Ή μάλλον Μ Π Ρ Α Β Ο με κεφαλαία!!!
* Απατ-αιώνιοι ξύδι!
*Τάμπα τούμπα, κολοτούμπα! Γελάμε με τους όψιμους αυλοκόλακες. Ου να χαθείτε, μηδέν αξιοπρέπεια.
* ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ” : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια και το δίκιο συμμάχους μας και συνοδοιπόρους μας.

* Τεράστια η χαρά να βλέπεις αδέρφια μας- δυνατά στελέχη του club- που έχουν μετακομίσει από την Αθήνα και ζουν πλέον σε άλλες πόλεις, να βρίσκονται κάθε τόσο κοντά μας, αντάμα στο Ναό: “Λόχα”, “Σεμ”, “Πρεβεζάνε”, “Βασκ”, κ.ά να είστε καλά ρε μάγκες και πάντα μάχιμοι.

* ΚΑΙ το “old school” των Πειρατών ενωμένο- δυνατό στη θύρα 42. Οι νεότεροι, κυρίως στα κάτω πέταλα. Και πολλοί άλλοι δικοί μας και στις υπόλοιπες θύρες του γηπέδου μας. Παντού, σε κάθε γωνιά του Ναού, χτυπάει η πειρατική καρδιά!
* pirates-aek η συλλογική φωνή μας ΚΑΙ στο διαδίκτυο, στην πλατφόρμα των blogs.
* Η Ιδέα της Α.Ε.Κ νοηματοδοτεί την Αλληλεγγύη μεταξύ ανθρώπων και λαών.
*Τα ναυάγια με τους δεκάδες νεκρούς μετανάστες στο Αιγαίο αποτελούν μαχαιριά στην καρδιά κάθε Νοήμονα Ανθρώπου.
* Stop the war : Όχι άλλες σφαγές, ξεριζωμοί και καταστροφές για τα βρόμικα πλούτη των διεθνών ληστών.
* ΑΕΚ μητέρα όλων των Προσφύγων!
* ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!
Για την υπογραφή:
“ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X