H δοκιμή Αλμέιδα στα Σπάτα... φωτογράφισε την 11άδα της ΑΕΚ με Ατρόμητο

H δοκιμή Αλμέιδα στα Σπάτα... φωτογράφισε την 11άδα της ΑΕΚ με Ατρόμητο
Photo Credits: INTIME

Οι δοκιμές του Ματίας Αλμέιδα στην προπόνηση της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ την Κυριακή (16:00) απέναντι στον Ατρόμητο στη Νέα Φιλαδέλφεια θέλει να πετύχει ακόμη μία νίκη και να εκμεταλλευτεί την δύναμη της έδρας της.

Ο Ματίας Αλμέιδα αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς ο Στάνκοβιτς μόλις την Παρασκευή προπονήθηκε μετά την ίωση, ο Τσούμπερ έχει θλάση στους κοιλιακούς, ενώ ο Σιντιμπέ έχει πρόβλημα στην μέση του.

Έτσι, η δοκιμή 11άδας του Αλμέιδα την Παρασκευή στα Σπάτα… φωτογράφισε και τις σκέψεις του για την 11άδα της Κυριακής. Αυτή είχε τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια, τον Ρότα δεξί μπακ, τον Μοχαμάντι αριστερά, τον Βίντα με τον Μουκουντί στο κέντρο της άμυνας, τον Σιμάνσκι κόφτη, με τον Πινέδα σε πιο ελεύθερο ρόλο, τον Γκατσίνοβιτς αριστερά και κοντά στον άξονα, τον Ελίασον δεξιά και πιο εξτρέμ, με τον Αραούχο να κινείται σε χώρους κοντά στον Γκαρσία που είναι το φορ.

Και αυτή η 11άδα είναι αυτή που πήρε το διπλό μέσα στο Χαριλάου με 0-2 επί του Άρη, ενώ με εξαίρεση την αλλαγή τερματοφύλακα αναμένεται να είναι ίδια για τρίτο σερί παιχνίδι. Κάτι που δείχνει ότι ο Αλμέιδα θέλει να δώσει ρυθμό στον κορμό του και να κάνει ελάχιστες αλλαγές, μιας και η ΑΕΚ πιάνει τα στάνταρ που θέλει ο κόουτς της.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X