ΑΕΚ: Στο τουρνουά «Ιωάννης Μαλακατές» η γυναικεία ομάδα βόλεϊ

ΑΕΚ: Στα «Λεωνίδεια 2022» στη Λαμία η γυναικεία ομάδα βόλεϊ

Η ΑΕΚ θα συμμετάσχει σε ένα ακόμη δυνατό τουρνουά προετοιμασίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα δυνατά τουρνουά συνεχίζονται για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ η οποία θα συμμετάσχει αυτό το Σαββατοκύριακο στο 4ο Τουρνουά Βόλει «Ιωάννης Μαλακατές», που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός Α.Ο. στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», προς τιμήν του Ιωάννη Μαλακατέ.

Η «Ένωση» λίγες ημέρες μετά το τουρνουά που πήρε μέρος στη Λαμία, συνεχίζει τα δυνατά φιλικά συνεχίζοντας έτσι την προετοιμασία της για την έναρξη του πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα. Το συγκεκριμένο τουρνουά θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε πριν την πρεμιέρα της Volleleague όπου η «Ένωση» αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό. Να θυμίσουμε πως στο τουρνουά θα κάνει το ντεμπούτο της και η Νίζετιτς η οποία έφτασε πριν λίγες ημέρες στην χώρα μας και ήταν η τελευταία που ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα.  Στο τουρνουά θα συμμετέχουν η ΑΕΚ, ο ΠΑΟ, η Θέτιδα Βούλας και ο Ηλυσιακός.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά:

Σάββατο 15/10: 17:00 ΑΕΚ – Θέτιδα Βούλας, 20:00 Παναθηναϊκός A.O. – Ηλυσιακός

Κυριακή 16/10: 17:00 Τελικός, 20:00 Μικρός τελικός.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X