Το… «εγκληματικό λάθος» Ευαγγελάτου-Λαμπροπούλου στην υπόθεση βιασμού - «Θα είχαμε νεκρό»!

Το… «εγκληματικό λάθος» Ευαγγελάτου-Λαμπροπούλου στην υπόθεση βιασμού - «Θα είχαμε νεκρό»!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία δήλωση που θα συζητηθεί έγινε On camera με αφορμή τις συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση με τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό την οποία εξέδιδε κιόλας ένας 53χρονος.
Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού της δωδεκάχρονης στον Κολωνό ήρθαν στο φως τις τελευταίες ώρες.

O αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, ανέφερε αρχικά ότι είναι θέμα χρόνου η σύλληψη 3 – 4 ατόμων που έχουν ταυτοποιηθεί από τις Αρχές για τον βιασμό της ανήλικης.

Στη συνέχεια, ο ίδιος πρόσθεσε: «Αξιωματικοί που έχουν αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεση, τονίζουν ότι τα στοιχεία σε βάρος της μητέρας της ανήλικης έχουν προκύψει από τις συνομιλίες και από δεδομένα που ανταλλάσσονται σε κινητά τηλεφώνα. Υπάρχουν στοιχεία που ανακύπτουν και από την κατάθεση της 12χρονης, όπως και φαίνεται να υπάρχουν αναφορές και στοιχεία για χρήματα που έδινε το κορίτσι προς τη μητέρα του, πράγμα που απλώς επιβαρύνει τη θέση της.

Ζητούμενο προκύπτει και από το προφίλ που λειτουργούσε σαν προσκλητήριο των παιδόφιλων πελατών για την δωδεκάχρονη. Η εικόνα που έχουμε μέχρι στιγμής, είναι ότι ο 53χρονος ήταν ο διαχειριστής του προφίλ».

Διαβάστε τη συνέχεια

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X