Μαυροειδής: «Η ΑΕΚ πρέπει να πρωταγωνιστεί και να πηγαίνει για τρόπαια»

Μαυροειδής: «Η ΑΕΚ πρέπει να πρωταγωνιστεί και να πηγαίνει για τρόπαια»
Photo Credits: INTIME

«Η ΑΕΚ είναι μια απ’ τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας και πρέπει να πρωταγωνιστεί και να πηγαίνει για τρόπαια και τελικούς», δήλωσε ο Δημήτρης Μαυροειδής.

«Η AEK είναι μια απ’ τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας και πρέπει να πρωταγωνιστεί και να πηγαίνει για τρόπαια και τελικούς», δήλωσε ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Μαυροειδής μιλώντας στην εκπομπή «Άμεσο Ριπλέι» στο webradio της ΕΟΚ.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του εμβληματικού αρχηγού της ΑΕΚ, Δημήτρη Μαυροειδή:

Για τη μέχρι στιγμής παρουσία της ΑΕΚ στο BCL: «Είναι λίγο περίεργος ο όμιλός μας, τώρα όλες οι ομάδες είναι στο 1-1. Δε θέλω να κοιτάζω τους αντιπάλους όμως, εγώ βλέπω την ομάδα μας σε κάθε ματς να είναι όπως πρέπει, να βελτιώνεται, να δουλεύει τις αδυναμίες της. Τα αποτελέσματα θα έρθουν. Νομίζω ότι με μία εκτός έδρας νίκη και μία ήττα με μικρή διαφορά στην Καρσίγιακα είναι θετικός ο απολογισμός. Τώρα μένει να «προστατεύσουμε» απλά την έδρα μας και μετά δε θα έχουμε θέμα να «κυνηγήσουμε» και την 1η θέση του ομίλου».

Για τη στήριξη του κόσμου στο επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Βόννη εντός έδρας (25/10): «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Γενικά ο κόσμος και στο εντός έδρας με την Καρδίτσα έδωσε αρκετά το παρών. Σιγά σιγά έρχεται στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας και του προέδρου, έχει γίνει μια «εξυγίανση» σ’ όλα τα θέματα και τα οικονομικά προβλήματα και η ομάδα προσπαθεί να προχωρήσει».

Για το σχεδιασμό της ομάδας: «Ο πρώτος σκοπός σίγουρα ήταν αν γίνει αυτό το ξεκαθάρισμα που υπήρχε με τα ban, ώστε να υπάρξει μια ρύθμιση στα οικονομικά και τα προβλήματα που είχε η ομάδα. Από ‘κει και πέρα, στόχος ήταν να φτιαχτεί μια ομάδα η οποία θα διατηρήσει έναν «κορμό» Ελλήνων που είχε από πέρυσι, με καινούργιο προπονητή, όπου θα βάλει κι αυτός τις «πινελιές» του. Έτσι προσπαθούμε να «χτίσουμε» μια ομάδα ανταγωνιστική».

Για το φετινό στόχο της ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ είναι μια απ’ τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας και πρέπει να πρωταγωνιστεί και να πηγαίνει για τρόπαια και τελικούς. Αυτός είναι ο ορισμός της. Δε θέλω να πω ότι θα το καταφέρουμε, αλλά θα κάνουμε μια ομάδα που θα ‘ναι ανταγωνιστική και θα τα δίνει όλα μες στο γήπεδο, ώστε να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται. Πάμε σιγά σιγά, όλα θα φανούν μες στο γήπεδο».

Για το αν στοχεύουν στο να έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο: «Κάθε χρόνο θέλουμε να στοχεύουμε στο να έρχεται παραπάνω κόσμος. Πέρυσι κάναμε ρεκόρ διαρκείας, ή έστω ένα απ’ τα ρεκόρ όσα χρόνια ήταν η ομάδα στην Α1 τα τελευταία χρόνια. Συνέχεια γίνονται βελτιώσεις μέσα απ’ το γήπεδο και γύρω γύρω απ’ αυτό. Κάθε χρόνο προσπαθούμε να κάνουμε κάτι για να έρχεται ο κόσμος. Από το ρεκόρ που είδαμε πέρυσι και που έχει ανέβει φέτος, δείχνει ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται. Θέλουμε σίγουρα να φτάσει και σ’ ένα μεγαλύτερο επίπεδο, αλλά αυτό θα έρθει μέσα απ’ τις νίκες και τις επιτυχίες».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X