Απάντηση Καραλή στην επιστολή Ατρόμητου - «Διαλέξτε όποιον θέλετε και ελάτε να παίξουμε»

Απάντηση Καραλή στην επιστολή Ατρόμητου - «Διαλέξτε όποιον θέλετε και ελάτε να παίξουμε»
Photo Credits: INTIME

Ο σύμβουλος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής απάντησε στην επιστολή του Ατρόμητου στην ΚΕΔ. «Διαλέξτε όποιον θέλετε και ελάτε να παίξουμε», ανέφερε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απάντηση Κάραλη στην επιστολή Ατρόμητου. «Διαλέξτε όποιον θέλετε και ελάτε να παίξουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ.

Άμεση η αντίδραση της ΑΕΚ στην επιστολή του Ατρόμητου στην ΚΔ για τον ορισμό Σιδηρόπουλου στο ματς της Κυριακής.

«Επαγγελματική διαιτησία δεν θέλουμε όλοι; Πως ακριβώς, λοιπόν, σκέφτονται να την φτιάξουν τα “ψυχοπαιδια” του Κλατενμπεργκ; Χωρίς ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ; Με…μετοίκηση ξένων για μόνιμη διαμονή στην Ελλάδα; Μήπως τους έχουν (έχει) βρει…ήδη; Αλλιώς τέτοιος πόλεμος, τέτοιο μπουλινγκ, σε ΚΑΘΕ Έλληνα ρεφερι, με το που … ακουστεί το όνομα του, ΔΕΝ δικαιολογείται!!!
Επί του προκειμένου, τώρα, για την…αντίδραση του Ατρόμητου; ΔΙΑΛΈΞΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ κι ελάτε να παίξουμε!!!», ανέφερε σε ανάρτησή του ο Γιάννης Καραλής απαντώντας στους Περιστεριώτες.

Θυμίζουμε πως το μεσημέρι ο Ατρόμητος πήγε να μας τρελάνει όλους.

Απέστειλε επιστολή στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας εκφράζοντας τις επιφυλάξεις επιφυλάξεις της, “παρά το γεγονός ότι έχουμε όλη την καλή διάθεση να στηρίξουμε τη νέα ΚΕΔ”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στο Περιστέρι.

Στον Ατρόμητο υποστηρίζουν ότι ο Σιδηρόπουλος έχει μεγάλη προϊστορία με κακές διαιτησίες εναντίον τους, τόσο ως διαιτητής, όσο και ως VAR.

“Αυτό που έχουμε ζητήσει και ευελπιστούμε να δούμε, είναι να γίνουν τα δέοντα για τη διασφάλιση του 50-50, όπως πρέπει να συμβαίνει σε κάθε ματς της Super League”, σημειώνουν στον σύλλογο των δυτικών προαστίων.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X