ΑΕΚ: Τα... έσπασε όλα η γκολάρα του Σιμάνσκι με τον Αρη - Καλύτερο γκολ της αγωνιστικής με τεράστια διαφορά (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΕΚ: Τα... έσπασε όλα η γκολάρα του Σιμάνσκι με τον Αρη - Καλύτερο γκολ της αγωνιστικής με τεράστια διαφορά (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τα... έσπασε όλα η γκολάρα του άσου της ΑΕΚ, Σιμάνσκι με τον Άρη. Ψηφίστηκε το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής με τεράστια διαφορά.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη… Η γκολάρα του άσου της ΑΕΚ, Νταμιάν Σιμάνσκι με τον Άρη ψηφίστηκε ως το καλύτερο της αγωνιστικής με τεράστια διαφορά.

Το γκολ του Σιμάνσκι συγκέντρωσε το εκπληκτικό ποσοστό του 67,30% μ’ αυτό του Γκάρι Ροντρίγκες κόντρα στον ΟΦΗ να είναι στη 2η θέση με τεράστια διαφορά έχοντας μόλις 14,49%.

Να θυμίσουμε πως ο Σιμάνσκι έχει σκοράρει άλλες δύο φορές με κεφαλιά σε ντέρμπι. Το είχε κάνει την περσινή σεζόν στα ντέρμπι

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας:

1/ Ν. Σιμάνσκι 67,30%
2/ Γ. Ροντρίγκες 14,49%
3/ Α. Μπελμόντ 10,02%
4/ Λ. Σενγκέλια 5,12%
5/ Τ. Ντε Βινσέντι 3,07%

Δείτε το γκολ του Σιμάνσκι και όχι μόνο πατώντας εδώ

Ο Σιμάνσκι έχει σκοράρει άλλες δύο φορές σε ντέρμπι με κεφαλιές-μαχαιριές. Το έχει ξανακάνει δηλαδή σε μεγάλα ματς… Και όχι στο μακρινό παρελθόν, αλλά πρόσφατα, μόλις την περσινή σεζόν και μάλιστα σε δύο ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Ήταν 5 Δεκεμβρίου του 2021 με την ΑΕΚ να υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό. Και ο Νταμιάν τα κατάφερε πριν καν συμπληωθεί το 2ο λεπτό της αναμέτρησης. Εξαιρετική κίνηση στην καρδιά της άμυνας των «πράσινων», συστημένη σέντρα από τον Μοχαμαντί και με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην Ένωση. Ένα γκολ που ήταν αρκετό για να χαρίσει το τρίποντο στους «κιτρινόμαυρους».

Και η ιστορία επαναλήφθηκε λίγους μήνες αργότερα στην 3η αγωνιστική των πλέι οφ, όπου η Ένωση κατάφερε να φύγει αλώβητη από το Καραϊσκάκη. Η ΑΕΚ απέσπασε ισοπαλία (1-1) από τους «ερυθρόλευκους» με τον Νταμιάν Σιμάνσκι να είναι ο άνθρωπος που με κεφαλιά στο 43′ ισοφάρισε για την Ένωση που είχε βρεθεί στο 30′ να κυνηγά στο σκορ.
Ο Πολωνός έκανε εξαιρετική κίνηση στο κόρνερ του Άμραμπατ, πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 στο 43ο λεπτό.

Φέτος ως φαίνεται είναι η χρονιά του Πολωνού άσου, ο οποίος είναι μεταμορφωμένος και δείχνει έτοιμος να αναλάβει πρωτοβουλίες και να εξελιχθεί σε έναν από τους leader της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X