ΑΕΚ: Δεν υφίστανται προσκλήσεις για το ματς με τον Ατρόμητο - Είσοδος μόνο με εισιτήρια!

ΑΕΚ: Δεν υφίστανται προσκλήσεις για το ματς με τον Ατρόμητο - Είσοδος μόνο με εισιτήρια!
Photo Credits: INTIME

Από την ΑΕΚ είναι ξεκάθαρη η πολιτική της σχετικά με τα εισιτήρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επέστρεψε σπίτι της.

Μετά το ιστορικό παιχνίδι με τον Ιωνικό την προηγούμενη εβδομάδα, την Κυριακή η Ένωση επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια υποδεχούμενη τον Ατρόμητο. Από χθες είναι σε διάθεση τα εισιτήρια για το ματς της Κυριακής και φυσικά όλοι περιμένουν ξανά sold-out.

Από τη μεριά της, η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημαίνει και τονίζει, πως προσκλήσεις για το ματς με τον Ατρόμητο δεν διατίθενται και δεν υφίστανται. Ο μόνος τρόπος για να βρεθεί κάποιος στο γήπεδο εφόσον δεν είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας, είναι μέσω της ηλεκτρονικής προπώλησης.

Όπως υπογραμμίζετια επίσης, τη στιγμή που χιλιάδες φιλάθλων από την επαρχία κάτοχοι διαρκείας ή κάτοχοι απλού εισιτηρίου για τον αγώνα, μπαίνουν σε μεγάλα επιπλέον έξοδα για να βρεθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια την Κυριακή, είναι άδικο και ως σκέψη για κόσμο από την Αττική να πιστεύουν πως θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο μέσω προσκλήσεων.

Τα εισιτήρια του ΑΕΚ – Ατρόμητος

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα της ομάδας μας με τον Ατρόμητο, την Κυριακή (16/10 – 16.00), στην OPAP ARENA.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει μόνο διαδικτυακά. Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά άνω των 2 ετών απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και κατά συνέπεια είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα:

ΑΕΚ: Δεν υφίστανται προσκλήσεις για το ματς με τον Ατρόμητο - Είσοδος μόνο με εισιτήρια!

 

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X