Νίκη για να βάλει βάσεις πρόκρισης θέλει η ΑΕΚ κόντρα στην Ρέτζιο Εμίλια (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Νίκη για να βάλει βάσεις πρόκρισης θέλει η ΑΕΚ κόντρα στην Ρέτζιο Εμίλια (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Δύσκολο παιχνίδι για την ΑΕΚ απόψε, απέναντι στην Ρέτζιο Εμίλια

Η ΑΕΚ αγωνίζεται στην Ιταλία απέναντι στην Ρέτζιο Εμίλια (21:30 COSMOTESPORT 4), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του BCL. Ένας πολύ σημαντικό ματς για την Ένωση που θέλει νίκη για να μπορέσει να στρώσει τον δρόμο της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Η Ρέτζιο Εμίλια προέρχεται από μεγάλη νίκη μέσα στην Βόννη, ενώ η ΑΕΚ μια ήττα στο τέλος από την Καρσίγιακα στην Τουρκία. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα στον όμιλο, πιθανή ήττα της Ένωσης, θα την αφήσει πίσω και μετά δεν θα υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες στο μέλλον.

Η ΑΕΚ καλείται πολύ νωρίς να παίξει κρίσιμα ματς, κάτι που είναι δύσκολο για μια νέα ομάδα, αλλά με αυτό το σύστημα διεξαγωγής, αναγκαστικά πρέπει να είναι έτοιμη από την αρχή. Ο Ηλίας Καντζούρης είδε τους παίκτες του να κάνουν μια καλή εμφάνιση για 25 λεπτά απέναντι στην Καρδίτσα και σίγουρα θέλει να «χτίσει» πάνω σε αυτό και να μεγαλώσει τα καλά διαστήματα της ομάδας του, μικραίνοντας τα μπλακ άουτ. Όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του, εκτός από την γνωστή απουσία του Φλιώνη, απέναντι σε μια καλή ομάδα που δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα.

Μισή ώρα νωρίτερα γίνεται και ο αγώνας της Βόννης με την Καρσίγιακα που το αποτέλεσμα του θα είναι εξίσου σημαντικό για την κατάσταση στον όμιλο.

Πρόγραμμα 12/10

21:00 Βόννη-Καρσίγιακα

21:30 Ρέτζιο Εμίλια-ΑΕΚ

Βαθμολογία Β Ομίλου

Ρέτζιο Εμίλια 2 (1-0)

Καρσίγιακα    2 (1-0)

ΑΕΚ                  1 (0-1)

Βόννη              1 (0-1)

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X