Μπορμπόκης για την ηγετική ομιλία Μάνταλου-Τσούμπερ στο Χαριλάου: «Τρομερή η κίνηση του Μάνταλου, πήρε πρωτοβουλία αρχηγού γιατί κάτι δεν του άρεσε... » (VIDEO)

Μπορμπόκης για την ηγετική ομιλία Μάνταλου-Τσούμπερ στο Χαριλάου: «Τρομερή η κίνηση του Μάνταλου, πήρε πρωτοβουλία αρχηγού γιατί κάτι δεν του άρεσε... » (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Βασίλης Μπορμπόκης στο ENWSI TV στάθηκε στην ομιλία των Τσούμπερ και Μάνταλου πριν από τη σέντρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη χθεσινή εκπομπή του ENWSI TV ο Βασίλης Μπορμπόκης, μίλησε (και) για την ηγετική ομιλία του Πέτρου Μάνταλου με τον Στίβεν Τσούμπερ πριν από τη σέντρα του Άρης-ΑΕΚ!

Ο παλαίμαχος άσος της Ενωσης και προπονητής, στάθηκε στον ;έμπειρο διεθνή χαφ της ΑΕΚ, τονίζοντας πως ήταν τρομερή η κίνησή του για ομιλία στο κέντρο στο Χαριλάου πριν το ματς, παίρνοντας μία πρωτοβουλία αρχηγού. Και συμπλήρωσε ότι ίσως κάτι δεν του άρεσε από την κίνηση του να αποχωρήσει αμέσως μετά την λήξη του πρώτου αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια, δίχως να χαιρετίσει τον κόσμο της ΑΕΚ.

Θυμίζουμε πως ο Μάνταλος δεν είναι πια αρχηγός της Ενωσης από φέτος, ωστόσο μαζί με τον Τσούμπερ πήραν το… βήμα (σ.σ. αν και δεν ξεκίνησαν βασικοί) να… πορώσουν την ομάδα για να πάρουν το «διπλό» στο Χαριλάου.

Και όλα πήγαν καλά για την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε εδώ την ομιλία στο Χαριλάου με το αποκλειστικό VIDEO του enwsi.gr:

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X