Η αλήθεια ξεφτιλίζει Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό - «Πρωταθλητές» στα πέναλτι, ούτε ένα για την ΑΕΚ σε 7 ματς!

Η αλήθεια ξεφτιλίζει Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό - «Πρωταθλητές» στα πέναλτι, ούτε ένα για την ΑΕΚ σε 7 ματς!

Πράγματα και θαύματα βλέπουμε φέτος με τα πέναλτι στη Super League με την ΑΕΚ πάλι να μην παίρνει τίποτα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Δώστε σε όλους πέναλτι!». Εκτός από την ΑΕΚ φυσικά. Μη τρελαθούμε κιόλας.

Για ακόμα μια εβδομάδα τα όσα γίνονται – και δεν γίνονται- στα γήπεδα της Super League δεν μας επιτρέπουν να κρατήσουμε ποδοσφαιρική την όποια συζήτηση γίνεται. Η Ένωση παίζει μπαλάρα, μάχεται, τα δίνει όλα και βλέπει τους ανταγωνιστές της να παίρνουν πέναλτι κάθε τρεις και λίγο.

Οι αριθμοί δεν αμφισβητούνται. Δεν μπορεί κανείς να τους αρνηθεί. Και όλοι μπορούν να βγάλουν το δικό του συμπέρασμα. Στο enwsi.gr σας παρουσιάζουμε τα υπέρ και κατά πέναλτι για κάθε ομάδα τις 7 πρώτες αγωνιστικές της Super League.

Πρωταθλητής, ποιος άλλος; Αυτός στον οποίο έχουν ήδη απονείμει το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός μοιάζει να «πρέπει» να πάρει το πρωτάθλημα με το ζόρι φέτος. Αυτό δείχνουν τουλάχιστον οι διαιτητές με τα σφυρίγματά τους.

Κόντρα στην ΑΕΚ πήρε δύο πέναλτι και δε μίλησε κανείς για το μαρκάρισμα του Γκαρσία που (αν) ήταν εκτός περιοχής. Το κατάπιαν. Με τον Αστέρα Τρίπολης δεν θα κέρδιζαν ποτέ αν δεν έπαιρνε τη μπάλα ο Αϊτόρ πάλι στη βούλα με «μαϊμού» σφύριγμα από φάση που δεν είδε ποτέ κανείς πέναλτι…

Με τούτα και με εκείνα έφτασε τα πέντε πέναλτι ο ΠΑΟ σε επτά ματς! Μάλιστα είχαν και το θράσος να βγάλουν ανακοίνωση γινάτι ο διαιτητής δεν έδωσε κατευθείαν πέναλτι αλλά πήγε στο VAR. Μιλάμε για γελοιότητα. Κανένα πέναλτι εναντίον του προφανώς.

Ας πιάσουμε και τον Ολυμπιακό. Διαχρονικά ο πρωταθλητής των πέναλτι στην Ελλάδα, συνεχίζει το σερί του. Μπορεί να μην είναι σε επίπεδα Παναθηναϊκού, αλλά έχει πάρει τρία πέναλτι εκ των οποίων έχει χάσει τα δύο. Εναντίον του; Κανένα φυσικά.

Θέλετε να δούμε τι συμβαίνει με την ΑΕΚ; Πέναλτι… μηδέν. Μια ομάδα που δημιουργεί δεκάδες φάσεις σε κάθε ματς και έχει την κατοχή διαρκώς δεν έχει ούτε ένα πέναλτι σε επτά παιχνίδια. Εναντίον της μάλιστα υπάρχουν τρία πέναλτι.

Τα πέναλτι μέχρι στιγμής

Δείτε τα στατιστικά των πέναλτι:Η αλήθεια ξεφτιλίζει Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό - «Πρωταθλητές» στα πέναλτι, ούτε ένα για την ΑΕΚ σε 7 ματς!

Ο Γκανκάσας

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X