Αυτή είναι η ΑΕΚ! - Τρομερό VIDEO με τον όρκο νίκης ΟΛΗΣ της ομάδας κόντρα στον Αρη, με Μάνταλο και Τσούμπερ να μιλούν σε όλους!

Αυτή είναι η ΑΕΚ! - Τρομερό VIDEO με τον όρκο νίκης ΟΛΗΣ της ομάδας κόντρα στον Αρη, με Μάνταλο και Τσούμπερ να μιλούν σε όλους!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δίνει όρκο νίκης πριν από κάθε παιχνίδι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει γίνει πλέον ομάδα. Με όλη την ένοια της λέξης.

Ο Ματίας Αλμέιδα είχε από την αρχή ένα συγκεκριμένο πλάνο και συνεχίζει να το υπηρετεί. Παρότι δεν είχε όλους τους παίκτες που ήθελε στην προετοιμασία του κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει ένα δεμένο σύνολο.

Πριν από τα περισσότερα – αν όχι όλα- ματς της Ένωσης ως τώρα, στο τέλος της τελευταίας προθέρμανσης πριν τον αγώνα, όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ μαζεύονται σε έναν κύκλο για τον γνωστό όρκο νίκης. Κάτι που συνήθως γίνεται πριν τη σέντρα. Ωστόσο οι κιτρινόμαυροι θέλουν να είναι ΟΛΟΙ μαζι. Και οι αναπληρωματικοί σε αυτόν τον όρκο νίκης.

Στο βίντεο του enwsi.gr φαίνεται ο όρκος νίκης των παικτών της ΑΕΚ πριν το ματς με τον Αρη στο Χαριλάου, ενώ ο Πέτρος Μάνταλος βρίσκεται στο κέντρο αυτού και μιλάει σε όλους. Λίγο αργότερα τον λόγο πήρε ο Στίβεν Τσούμπερ ο οποίος έδωσε και εκείνος το σύνθημα για τη νίκη.

Δείτε:

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X