Λαπόρτα: «Οικονομικό δράμα για την Μπαρτσελόνα αν γυρνούσε ο Γκριεζμάν»

Λαπόρτα: «Οικονομικό δράμα για την Μπαρτσελόνα αν γυρνούσε ο Γκριεζμάν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οριστικά παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι τις τελευταίες ώρες ο Αντουάν Γκριεζμάν, αφού οι «ροχιμπλάνκος» τα βρήκαν σε όλα με την Μπαρτσελόνα για την αγορά των δικαιωμάτων του Γάλλου επιθετικού, οπότε ο τελευταίος θα μπορεί να αγωνίζεται κανονικά και όχι μόνο από τριάντα λεπτά σε κάθε αναμέτρηση.

Υπενθυμίζεται ότι η Ατλέτικο θα έπρεπε να πληρώσει πάνω από 40 εκατ. ευρώ εφόσον ο Γκριεζμάν συμπλήρωνε συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών με πάνω από 45 λεπτά συμμετοχής, οπότε βρέθηκε μια συμβιβαστική λύση.

Αυτή αποκάλυψε ο Ζοάν Λαπόρτα μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Θέλτα, υπογραμμίζοντας ουσιαστικά πως οι Καταλανοί ούτε που θα ήθελαν να σκέφτονται την επιστροφή του συμβολαίου του επιθετικού της Ατλέτικο.

«Ολοκληρώθηκε και πρόκειται για μια καλή συμφωνία. Θα λάβουμε 20 εκατ. ευρώ και άλλα τέσσερα σε μορφή μπόνους. Αν μάλιστα η Ατλέτικο τον πουλήσει για πάνω από 40 εκατ. ευρώ, θα λάβουμε τη διαφορά.

Αν ο Γκριεζμάν επέστρεφε, θα έπρεπε να πληρώσουμε τον μισθό του, δηλαδή 36 εκατ. ευρώ και αυτό θα ήταν ένα πραγματικό δράμα για μας», ανέφερε ο Καταλανός παράγοντας.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X