Μαγκουάιρ: Πήρε άδεια από τη Γιουνάιτεντ για οικογενειακές διακοπές στην Πορτογαλία

Κιελίνι: «Η Γιουνάιτεντ έχει υπερβολικές απαιτήσεις από τον Μαγκουάιρ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πίεση που δέχεται ο Χάρι Μαγκουάιρ πό media και φίλαθλο κοινό είναι μεγάλη, μετά τη σταθερά αρνητική παρουσία του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλίας.

Κι από τη στιγμή που βρίσκεται έτσι κι αλλιώς εκτός δράσης με πρόβλημα στον μηρό, ο Έρικ Τεν Χαγκ έκανε μια εξαίρεση στον κανόνα του που θέλει όλους τους τραυματίες παίκτες του να είναι παρόντες στο προπονητικό κέντρο κι όπως αναφέρει η «Sun», έδωσε το ελεύθερο στον Άγγλο στόπερ να πάει διακοπές στην Πορτογαλία με την οικογένειά του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 28χρονος αμυντικός ταξίδεψε σε θέρετρο γκολφ στην περιοχή Κίντα ντο Λαγκοφόρ με τη σύζυγό του, την ίδια ώρα που οι συμπαίκτες του δοκιμάζονταν στην έδρα της Ομόνοιας όπου και επικράτησαν τελικά με 3-2 για την τρίτη αγωνιστική του Europa League.

Μια κίνηση που επέτρεψε ο Ολλανδός τεχνικός, ο οποίος όπως αναφέρεται θέλει απελπισμένα από τον Μαγκουάιρ να «καθαρίσει» το μυαλό του και να ανακτήσει τη φόρμα του, που… αγνοείται τουλάχιστον για μία σεζόν, εκμεταλλευόμενος έτσι και το γεγονός πως βρίσκεται σε status αποθεραπείας.

Τη φετινή σεζόν, ο πρώην στόπερ της Λέστερ έχει αγωνιστεί σε πέντε παιχνίδια με τη Γιουνάιτεντ και έχει βγάλει μόλις τρία 90λεπτα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X