Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Ίντερ Μαϊάμι του Μπέκαμ τον σώζει από τον εφιάλτη

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να αγοράσει γήπεδο γκολφ και να το... διαλύσει γιατί του χαλάει τη θέα στη βίλα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Μάντσεστερ δεν πάει όπως θα περίμενε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ. Μάλιστα, εκτός από την αγωνιστική κατηφόρα που βρίσκεται τόσο η ομάδα όσο κι ο ίδιος, ήρθε να προστεθεί στα προσωπικά του CR7 κι η τραγωδία με το θάνατο του νεογέννητου παιδιού του. Η Χεορχίνα ήταν έγκυος σε δίδυμα. Η κόρη έζησε αλλά όχι κι ο γιος. Μάλιστα, υπήρξαν φήμες ότι πάσχει από κατάθλιψη εξαιτίας του θλιβερού αυτού γεγονότος, αλλά φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Το να φύγει από το Μάντσεστερ μοιάζει τη δεδομένη στιγμή για επιβεβλημένη λύση. Πρόσφατα γράφτηκε ότι η Γαλατασαράι προσπαθεί να τον πείσει ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαριου. Ωστόσο, η Ίντερ Μαϊάμι είναι έτοιμη να τον κάνει δικό της προσφέροντάς του 30.000.000 λίρες.

Η ανακοίνωση του Γκονσάλο Ιγουαΐν ότι αποσύρεται από τη δράση, ελευθερώνει μπάτζετ στον Ντέιβιντ Μπέκαμ που μπορεί να προσφέρει αυτό το σημαντικό ποσό για υλοποιήσει αυτό το τεράστιο deal για την ομάδα του και το MLS.

Βασική προϋπόθεση, βάσει του αποκλειστικού ρεπορτάζ της Daily Star είναι να μείνει ελεύθερος από τους «κόκκινους διάβολους».

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X