ΑΕΚ: Για την πρώτη ιστορική νίκη σήμερα (19:00) με ΑΟΑΔ Κορυδαλλού

Φράγκα: «Το άγχος έφυγε στο πρώτο ματς, η ΑΕΚ έχει σημαντική εξέλιξη»
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα τον ΑΟΑΔ Κορυδαλλού στη Νίκαια για την 2η αγωνιστική της Α1 Γυναικών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος δεν συνοδεύτηκε με ένα θετικό αποτέλεσμα για την γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία θα επιδιώξει σήμερα να πανηγυρίσει την πρώτη της ιστορική νίκη στην Α1 Γυναικών.

Η ομάδα του Γιάννη Ανταλή αντιμετωπίζει στις 19:00 στο «Μάνος Λοΐζος» της Νίκαιας τον ΑΟΑΔ Κορυδαλλού, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι «κιτρινόμαυρες» δούλεψαν εντατικά όλη αυτή την εβδομάδα και ο προπονητής της ΑΕΚ έδωσε το βάρος στα λάθη που εντόπισε στο πρώτο παιχνίδι. Το βασικό που ζήτησε από τις αθλήτριες του είναι να αποβάλλουν το άγχος και την νευρικότητα και να ακολουθήσουν το αγωνιστικό τους πλάνο.

«Στο πρώτο παιχνίδι δεν λειτούργησε σχεδόν τίποτα σωστά στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν είχαμε σωστά τρεξίματα, τα  λίγα σουτ που κάναμε δεν είχαν κατάλληλες  προϋποθέσεις – δεν υπήρχαν καλύψεις στην άμυνα – δεν είχαμε αποτελεσματικότητα από τα 6μ» σχολίασε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην «Ώρα» και είναι κάτι που το συζήτησε και με τις αθλήτριες του περιμένοντας φυσικά σήμερα μια καλύτερη εικόνα. Το ευχάριστο για τον προπονητή της ΑΕΚ είναι πως δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και συμπεριέλαβε όλες τις αθλήτριες στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι στη Νίκαια.

«Μπορούμε να έχουμε σημαντική εξέλιξη»

Η αθλήτρια της ΑΕΚ, Νατάλια Φράγκα που ξεχώρισε στο παιχνίδι της πρεμιέρας μίλησε στο aek.gr για την σημερινή αναμέτρηση και τόνισε πως η ομάδα έχει αποβάλλει το άγχος και την νευρικότητα του πρώτου αγώνα και θέλει να παρουσιάσει σήμερα όσα έχει προετοιμάσει:  «Εύχομαι στο επόμενο παιχνίδι μας, να βάλουμε ό,τι έχουμε δουλέψει και όσα έχουμε προετοιμάσει. Πιστεύω ότι το άγχος και η νευρικότητά μας, μας έφυγαν στο πρώτο παιχνίδι, έτσι θα έχουμε ένα πιο ισορροπημένο αγώνα τώρα. Η ομάδα μας ακόμα εξελίσσεται, αλλά γνωρίζουμε πως μπορούμε να έχουμε σημαντική εξέλιξη».

Η 2η αγωνιστική ξεκίνησε την Τετάρτη με την εκτός έδρας νίκης του ΠΑΟΚ επί του Πανοράματος (19-35), ενώ η αναμέτρηση του Ορφέα Σουρωτής με τον Φίλιππο δεν θα πραγματοποιηθεί, μετά την αποχώρηση της ομάδας της Βέροιας από το πρωτάθλημα.

Το σημερινό πρόγραμμα: Σπίτι του Χάντμπολ 16:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- ΓΑΣ Καματερού

(Θεοδοσίου- Παπούλιας, Μιχαηλίδης, Σέρβου- Λόη)

Μάνος Λοίζος 19:00, ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού- ΑΕΚ

(Α. Γερουλάνος- Κ. Γερουλάνος, Προδρομίδης, Κιτσάκου- Δημουλέας).

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X