Νίκη για να ξεκινήσει με το δεξί η ΑΕΚ κόντρα στην Καρδίτσα (19:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Νίκη για να ξεκινήσει με το δεξί η ΑΕΚ κόντρα στην Καρδίτσα (19:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στην φετινή Basket League

Μετά την Ευρωπαϊκή πρεμιέρα την Τρίτη, η ΑΕΚ ξεκινάει τις υποχρεώσεις της και στην Basket League (19:15, EΡΤ3), υποδεχόμενη την νεοφώτιστη Καρδίτσα.

Η Ένωση προέρχεται από την καλή εμφάνιση αλλά ήττα απέναντι στην Καρσίγιακα και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Ηλίας Καντζούρης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, αν εξαιρέσουμε τον Φλιώνη που βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της αποθεραπείας του. Σίγουρα το ζητούμενο είναι η νίκη αλλά και η καλή εμφάνιση που θα ζεστάνει τον κόσμο που θα παρακολουθήσει την ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την αναμέτρηση, η ΑΕΚ θα τιμήσει τον πρόεδρο της Καρδίτσας και πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα που ξεκίνησε την καριέρα του από την Ένωση, τον Γιάννη Μπουρούση για την προσφορά του στο Ελληνικό μπάσκετ.

Αυτό θα είναι το πρώτο από τα 2 συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ στην Basket League και οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν την στήριξη του κόσμου που θα του ωθήσει σε ένα καλό ξεκίνημα. Να τονίσουμε ότι τα παιδιά έως 10 ετών μπορούν να μπουν δωρεάν στο γήπεδο.

Διαιτητές του σημερινού αγώνα θα είναι ο διεθνής, Τάσος Κάρδαρης (Αττικής), μαζί με τους Παναγιώτη Γερακίνη (Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας) και Γιάννη Τηγάνη (Αττικής).

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X