O Λίλαρντ πήρε θέση για το... μπουκέτο του Γκριν στον Πουλ

O Λίλαρντ πήρε θέση για το... μπουκέτο του Γκριν στον Πουλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ πήρε θέση για το επεισόδιο στην προπόνηση των Ουόριορς και την γροθιά που έριξε ο Ντρέιμοντ Γκριν στον Τζόρνταν Πουλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι ένα ατυχές περιστατικό. Όταν περνάς τόσο πολύ χρόνο με τους συμπαίκτες σου, θέλεις να υπάρχει θετική ενέργεια και σεβασμός. Θα έλεγα ψέματα όμως, αν έλεγα ότι δεν έχω δει πολλές «θερμές» καταστάσεις στην καριέρα μου. Είμαι σίγουρος ότι συμβαίνει σε όλα τα αποδυτήρια των ομάδων. Ποτέ δεν εύχεσαι να το βιώσεις.

Πιστεύω πώς ότι γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες, θα πρέπει να μένει πίσω από κλειστές πόρτες. Θα το χειριστούν κατάλληλα οι αρμόδιοι, αλλά έπρεπε να μείνει πίσω από κλειστές πόρτες, πιστεύω ότι το video που διέρρευσε ήταν λάθος κίνηση. Όσον αφορά το επεισόδιο, όσο λάθος και αν είναι, όπως λένε οι φίλοι του μποξ, πρέπει πάντα να προστατεύεις τον εαυτό σου.

Πιστεύω ότι ο Ντρέιμοντ, τον οποίο τον ξέρω πολύ καλά, όταν θα ηρέμησε θα σκέφτηκε ότι «δεν έπρεπε να το κάνω αυτό στον συμπαίκτη μου», το ίδιο και ο Πουλ, θα πρέπει να σκέφτηκε ότι «όταν σπρώχνω κάποιον θα πρέπει να περιμένω και την… απάντησή του», ήταν μια ατυχής κατάσταση».

Για το αν έχει βιώσει παρόμοια κατάσταση: «Στο κολέγιο ναι, στο NBA υπήρξαν στιγμές με ένταση αλλά όλοι ήταν προετοιμασμένοι».

Για το αν είναι ασυνήθιστο να βλέπει έναν συμπαίκτη του να ρίχνει γροθιά: «Πιστεύω ότι έχει διαμορφωθεί μια κατάσταση στο NBA, όπου όλοι νομίζουν ότι δεν γίνονται αυτά και μόλις κάποιος κάνει κάτι έρχεται το τέλος του κόσμου. Όπως είπα είναι ένα πολύ ατυχές γεγονός, αλλά όταν δύο ενήλικες ανταλλάσσουν βαριά λόγια και ο ένας σπρώχνει τον άλλον, τότε σίγουρα κάτι θα συμβεί, έτσι το βλέπω εγώ».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X