Σουάρες: «Δεν έχω δει τον Μέσι να κλαίει τόσο πολύ, όσο όταν έφυγε από την Μπαρτσελόνα»

Σουάρες: «Στην Μπαρτσελόνα μου φέρθηκαν σαν 15χρονο, ο Μέσι ήθελε να μείνει»
Photo Credits: INTIME

Ο Λουίς Σούαρες μίλησε για την αποχώρηση του Μέσι από την Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λουίς Σουάρες παραχώρησε μία συνέντευξη, όπου μίλησε για την αποχώρηση του, αλλά και του Μέσι από την Μπαρτσελόνα, αλλά και τη συνεργασία του με τον Αργεντίνο θρύλο και τον Νεϊμάρ.

Διαβάστε όσα είπε:

«Ήταν μια δύσκολη περίοδος, ο Λίο είχε στεναχωρηθεί πολύ, δεν τον έχω ξαναδεί να κλαίει όπως τότε στην Μπαρτσελόνα, τον πλήγωσε. Είχα αμφιβολίες για το που πηγαίνω, αλλά τελικά ήμουν χαρούμενος στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Όταν πήγα στην Μπαρτσελόνα είπα στον Λίο ότι ο μόνος μου στόχος είναι η νίκη, όχι να πάρω την θέση κάποιου. Κατάλαβε ότι αυτό που έλεγα ήταν ειλικρινές και έτσι ξεκίνησε η φιλία μας».

«Εγώ, ο Μέσι και ο Νεϊμάρ ήμασταν χαρούμενοι για γκολ που έβαζε ο ένας από τους τρεις μας. Με βοήθησαν να κερδίσω το Soulier d’Or (Χρυσό Παπούτσι). Ο Λίο με άφηνε να εκτελώ τα πέναλτι ή μου έδιναν ασίστ. Δεν υπήρχε ανταγωνισμός μεταξύ μας, ήμασταν χαρούμενοι και όλη η ομάδα το έβλεπε».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X